"76ers" lielā darījumā no "Clippers" iegūst Herisu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas "76ers" un Losandželosas "Clippers" trešdien veica darījumu, kurā bija iesaistīti seši spēlētāji.

"76ers" savā rīcībā ieguvusi uzbrucējus Tobiasu Herisu un Maiku Skotu, kā arī serbu centra spēlētāju Bobanu Marjanoviču, kamēr pretējā virzienā devušies uzbrucēji Vilsons Čendlers un Maiks Muskala, aizsargs Lendrijs Šemets, kā arī vairākas drafta izvēles.

Šī darījuma centrālā persona ir 26 gadus vecais Heriss, kurš aizvada savu labāko sezonu karjerā. Heriss, kurš astoņu sezonu laikā bijis iesaistīts piecos maiņas darījumos, šosezon vidēji spēlē guvis 20,9 punktus, izcīnījis 7,9 atlēkušās bumbas un veicis 2,7 rezultatīvas piespēles.

Heriss "Clippers" pievienojās pērn, kad maiņas darījumā, kurā bija iesaistīts arī Marjanovičs, pārgāja no Detroitas "Pistons" komandas, kuru pārstāvēja divus gadus.

Tāpat viņš karjeras laikā spēlējis Orlando "Magic" un Milvoki "Bucks" komandās.

"76ers" ar 34 uzvarām 54 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Clippers" ar 30 panākumiem 55 cīņās ir astotā Rietumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu