Izlecot pa septītā stāva logu, pensionārs mēģina izdarīt pašnāvību (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien, 6. februārī, Rīgā, Ruses ielā, no septītā stāva balkona nolēcis kāds pensionārs, vēsta raidījums Degpunktā

Par sava kaimiņa smago depresiju un vēlmi iet bojā Ruses ielas 13. nama iemītnieki zināja jau pāris mēnešus.

71 gadu vecā pensionāra sieva ar draugiem par samilzušo problēmu runāja atklāti, taču neviens īsti nezināja, kā sarežģīto situāciju varētu risināt. Šorīt, sagaidījis, kad dzīvesbiedre iziet no dzīvokļa, pensionārs uzkāpa uz balkona margām un izlēca.

"Piezvanīja kaimiņi, teica, ka noticis negadījums. Es atskrēju – bija policija un ātrā palīdzība. Sieva raudāja. Viņa atnāca mājās, vīra nav, logs vaļā," atklāj mājas sētniece.

Mediķi Ruses ielā ieradās piecas minūtes pēc izsaukuma saņemšanas. Aculiecinieku uzņemtajā video redzams, kā ugunsdzēsēji kopā ar ārstiem cenšas nokļūt pie cietušā, izmantojot trepes. Vīrietis guva vairākas smagas ķermeņa traumas, bet turējās pie samaņas.

Smagi cietušo pensionāru nekavējoties nogādāja slimnīcā, kur ārsti turpina cīnīties par viņa dzīvību. Par vīrieša pašnāvniecisko noslieci zināja arī viņa kaimiņš, kurš atminas, ka sirmā kunga sieva aprakstīja problēmu jau vairākus mēnešus iepriekš.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu