Balcera pārstāvētā "Senators" turpina zaudējumu sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Ottawa Senators/Facebook

Piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ietvaros trešdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" komanda, kas izbraukumā ar 4:5 (1:1, 1:3, 2:1) atzina spēcīgās Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Balcers, spēlēdams ceturtajā maiņā, šajā mačā laukumā pavadīja deviņas minūtes un 16 sekundes, kuru laikā veica vienu metienu pa vārtiem un bloķēja divus sāncenšu raidījumus, tikdams pie neitrāla lietderības koeficienta.

Lai arī pēc Meta Dušeina precīzā metiena "Senators" 22.minūtē izvirzījās vadībā ar 2:1, otrā perioda turpinājums mājiniekiem nebija veiksmīgs, jo "Maple Leafs" izvirzījās vadībā ar 4:2.

Tiesa, noslēdzošās trešdaļas pirmo četru minūšu laikā Tomā Šabo un Magnuss Pējervi panāca neizšķirtu 4:4. Beigās gan uzvaru guva "Maple Leafs" vienība, jo 50.minūtē tai panākumu nesošos vārtus iemeta Morgans Rīlijs.

Vienai no līgas spēcīgākajām komandām "Maple Leafs" šī bija trešā uzvara pēc kārtas.

Balcers šosezon NHL čempionātā aizvadītajās deviņās spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli.

"Senators" ar 43 punktiem 53 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp Austrumu konferences 16 vienībām, turklāt tā ir vājākā arī visā līgā. Savukārt "Maple Leafs" ar 69 punktiem 53 mačos ir Austrumu konferences otrajā vietā.

Nākamo spēli "Senators" aizvadīs jau ceturtdien, kad uzņems Anaheimas "Ducks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu