Bertānam 12 punkti graujošā "Spurs" zaudējumā pret "Warriors"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns (no labās)
Dāvis Bertāns (no labās) Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns trešdien iemeta 12 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 102:141 (31:33, 21:33, 31:49, 19:26) graujoši zaudēja iepriekšējo divu gadu čempionei Goldensteitas "Warriors".

Bertāns šo maču uzsāka "Spurs" sākuma pieciniekā, bet kopumā laukumā pavadītajās 23 minūtēs viņš grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem un divus no pieciem trejačiem, kā arī mērķi sasniedza visi četri "sodiņi".

Vēl latvieša kontā divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, viena kļūda un viena piezīme.

"Spurs" sastāvā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Petijs Milss, kamēr 15 punktus pievienoja Rūdijs Gejs. Sanantonio komanda šajā mačā spēlēja novājinātā sastāvā, jo tās sastāvā nebija līderu Demara Derouzana un Lamarkusa Oldridža.

Savukārt "Warriors" komandā 26 punktus iemeta Klejs Tompsons, kamēr 23 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles Kevinam Durantam.

Sanantonio komanda vadībā šajā spēlē nokļuva tikai pāris reizes pirmajā ceturtdaļā, bet turpinājumā "Warriors" spēlēja diezgan pārliecinoši, lai arī vēl pirmajā puslaikā mājiniekiem diez ko tālu atrauties neizdevās. Tik un tā "Spurs" pirmo puslaiku noslēdza ar 14 punktu deficītu (52:66), bet otrajā puslaikā laukumā dominēja pašreizējie NBA čempioni, kuri spēja trešā ceturkšņa izskaņā sasniegt pat 30 punktu pārsvaru.

Bertāns pēdējo pusotru ceturtdaļu nespēlēja, bet mača izskaņā lielākoties laukumā atradās rezervisti.

"Spurs" ar 32 uzvarām 56 spēlēs atrodas Rietumu konferences sestajā vietā, kamēr "Warriors" ar 38 panākumiem 53 cīņās ir līdere.

Nākamo maču "Spurs" aizvadīs jau ceturtdien, kad izbraukumā spēkosies ar Portlendas "Trail Blazers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu