Jaunciema gatvē ar auto sabraukts uz ceļa gulošs vīrietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sniegots ceļš naktī; ilustratīvs foto.
Sniegots ceļš naktī; ilustratīvs foto. Foto: AFP/SCANPIX

Trešdienas vakarā Rīgā, Jaunciema gatvē, ar automašīnu sabraukts uz brauktuves gulošs vīrietis, kurš no gūtajiem miesas bojājumiem miris.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijā, negadījums notika ap plkst.19.30, un tajā bija iesaistīta automašīna "BMW", bet uz brauktuves gulējušā un bojāgājušā vīrieša personība pagaidām nav noskaidrota. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, deviņos no tiem cietuši kopskaitā desmit cilvēki. Pieci no cietušajiem ir gājēji un velosipēdisti.

Visvairāk ceļu satiksmes negadījumu - 43 - trešdien reģistrēts Rīgas reģionā, bet vismazāk - Zemgalē, kur uz autoceļiem fiksētas tikai septiņas avārijas.

Par braukšanu alkohola reibumā un narkotisko vielu iespaidā trešdien noformēti attiecīgi trīs un viens administratīvā pārkāpuma protokols, bet par atļautā ātruma pārsniegšanu - 152 protokoli, liecina policijas apkopotā statistika.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu