Neveiksmes pašmāju reperim: divos uzbrukumos izdemolēts un apzagts viņa kendamu veikals (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Neveiksmes 5. februārī vajājušas pašmāju grupas New Wavy dalībnieku Roach - šajā datumā garnadži gan apzaguši kendamu (japāņu koka rotaļlietu) veikalu, kurā viņš saimnieko, gan izsituši loga vitrīnu. 

Vitrīnas izsišana notikusi naktī uz ceturtdienu, aptuveni 2:51, kas ir iemūžināta video - kadros redzams, kā divi vandāļi izsit stiklu un aizmūk prom neko nenozaguši. Notikums tā sarūgtinājis reperi, ka viņš piedāvājis 1000 eiro lielu atlīdzību jebkuram, kuram ir kāda informācija par video redzamajiem vandāļiem.

"Tautai savi varoņi jāzina! Tāpēc palīdzi mums atrast šos divus deģenerātus. Bija arī trešais, bet tas jau pirms šī notikuma paskrēja garām. Garantēju 1000€ atlīdzību skaidrā naudā, ja nodosiet man informāciju par šīm personām. Vienam balts kepons, gaiša, iespējams nike vai adidas jaka. Balts logo uz mugursomas. Otrs garš un tizls, tērpies melnā. Kamēr policija iet cauri apkārtējām video novērošanas kamerām, mēs ceram tikt pie šiem “varoņiem” ātrāk," reperis rakstīja veikala Instagram kontā. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ke Ke Kendama Store (@kekekendama) on

Taču ar to kendamu veikaliņa nedienas nebeidzās - 6. februārī pa dienu veikalā ienāca divas personas - pieaudzis vīrietis un bērns, vīrietim paņemot vienu rotaļlietu un izejot no veikala nesamaksājušam. Aptuvenā rotaļlietas vērtība pārsniedz 100 eiro. 

Foto: Instagram/ kekekendama

"Logu lūzeri izsita, kāds lūzeris kendamu paņēma. Kas vēl ar mani šodien notiks?!" sašutis īsajos video stāstiņos atklāja reperis, norādot, ka šobrīd tiek aktīvi strādāts pie tā, lai veikalam pēc iespējas ātrāk tiktu salabots logs.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu