Kas notiek, ja Google meklētājā ievada skaitļus 241543903? Internetā klejo jautrs izaicinājums (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interneta lietotāji aktīvi sākuši apspriest kādu neparastu izaicinājumu: ja Google meklētajā tiek ierakstīti skaitļi 241543903, tad tiek atrasti visai neparasti attēli.

Ierakstot konkrēto ciparu virknējumu, meklētājs atrod cilvekus, kuri ir iebāzuši galvu saldētavā. Izaicinājuma dalībnieki pat attīstījuši izaicinājumu tiktāl, ka konkrēto tēmturi sākuši pievienot arī videoklipiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @aaaaaa_sass on

Par idejas autoru kļuva mākslinieks Deivids Horvitzs. Viņš 2009. gadā publicēja fotogrāfiju ar galvu saldētavā, pievienojot tam aprakstā augstāk norādītos ciparus.

“Nofotografējiet paši sevi ar galvu saldētavā. Ievietojiet šo attēlu internetā un atzīmējiet to ar skaitļiem 241543903. Kad cilvēki to ievadīs meklētājā, viņi redzēs tikai galvas saldētavās,” rakstīja mākslinieks.

Lai gan pirmā fotogrāfija tika publicēta sen, izaicinājums ir populārs joprojām, daudziem cilvēkiem turpinot pievienot neparastas fotogrāfijas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taisiia (@tais_sergeeva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RЯ-мадеус (@ariamadeus) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by #241543903 (@headinfreezer) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristobal Ocampo (@kristoffph) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu