"Ventspils" FIBA Eiropas kausa astotdaļfinālā tiksies ar Turcijas klubu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Ventspils" komanda
"Ventspils" komanda Foto: www.bkventspils.lv

Latvijas čempione "Ventspils" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa astotdaļfinālā tiksies ar Turcijas komandu Karšijakas "Pinar", noskaidrojies ceturtdien notikušajā izlozē.

"Ventspils" nekvalificējās FIBA Čempionu līgas izslēgšanas turnīram, jo savā grupā palika sestajā vietā, tomēr tā ieguva iespēju sacensties pēc prestiža līmeni zemākā turnīra FIBA Eiropas kausa izslēgšanas sacensībās.

Ceturtdienas izlozē noskaidrojās, ka "Ventspilij" pretī stāsies "Pinar" komanda, kas savā FIBA Eiropas kausa otrā posma grupā sešās spēlēs guva trīs uzvaras un palika otrajā vietā aiz Vācijas kluba Vircburgas "S.Oliver Baskets".

Starp 12 FIBA Eiropas kausa komandām, kuras iekļuva turnīra izslēgšanas sacensībās, "Pinar" tika izlikta ar astoto numuru, kamēr vēl četras vienības pievienojās no FIBA Čempionu līgas. "Ventspils" komandai starp tām bija trešais numurs.

FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfinālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu maču summā. Spēles notiks 6. un 13.martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu