"Nosauc čūsku bijušās draudzenes vārdā!" Sidnejas zoo uzsāk neparastu Valentīndienas akciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sidnejas zoodārzs aicina apmeklētājus piedalīties konkursā un nosaukt kādu no brūnajām čūskām savas bijušās draudzenes vārdā. Uzvarētājs varēs ne tikai lepoties ar čūsku, kurai izdomājis vārdu, bet arī to apciemot veselu gadu bez maksas, vēsta portāls "Daily Mail".

Sindnejas zooloģiskais dārzs konkursa ietvaros arī vēlas vākt līdzekļus Austrālijas Dabas aizsardzības fondam - piesakot savu čūskas vārda variantu, jāveic ziedojums viena dolāra apmērā.

"Vai tava bijusī ir čūska?"

"Šajā Valentīndienā Tev ir iespēja par viņas "čūskas dabu" paziņot visiem, nosaucot brūno čūsku (vienu no pasaules indīgākajām čūskām) viņas vārdā!" teikts Sidnejas zoodārza izplatītajā paziņojumā.

"Mēs ceram, ka sniedzot kādam nelaimīgam mīlniekam iespēju nosaukt čūsku savas bijušās draudzenes vārdā, varam dot arī iemeslu Valentīdienas svinībām," stāsta Sidnejas zooloģiskā dārza pārstāvis Marks Konolijs. "Tāpat laimīgais uzvarētājs varēs čūsku turpmākā gada laikā ierasties apciemot cik vien daudz reizes gribēs."

Konkurss noslēgsies 13. februārī un uzvarētāju paziņos dienu vēlāk - tieši Valentīndienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu