Ceturto gadu pēc kārtas par vērtīgāko NBA klubu atzīst Ņujorkas "Knicks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Neskatoties uz atrašanos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) turnīra tabulas pēdējā vietā, vērtīgākais līgas klubs joprojām ir Ņujorkas "Knicks", liecina finanšu un ekonomikas žurnāla "Forbes" jaunākais rangs.

"Knicks" vērtība ir četri miljardi ASV dolāru (3,51 miljardi eiro), kas to četrus gadus pēc kārtas padara par vērtīgāko asociācijas komandu.

Rangs tiek veidots katru gadu un, pateicoties miljardu dolāru (0,87 miljardi eiro) vērtajai "Medison Square Garden" renovācijai, "Knicks" vērtība ir augusi par 11%, jo pārbūve radījusi virkni jaunu ieņēmumu iespēju komandas mājas spēļu arēnā.

"Knicks", kas nesenajā maiņas darījumā papildināja sastāvu ar trīs jauniem spēlētājiem, taču zaudēja vienu no savām lielākajām zvaigznēm Kristapu Porziņģi, otrdien zaudēja jau 15. spēli pēc kārtas.

"Forbes" rangā otro pozīciju saglabā Losandželosas "Lakers" ar vērtību 3,7 miljardi dolāru (3,25 miljardi eiro), kas no pagājušā gada pieaugusi par 12%.

Pārējās vietas pirmajā vērtīgāko NBA klubu "top 5" ieņem Goldensteitas "Warriors" ar vērtību 3,5 miljardi dolāru (3,07 miljardi eiro), Čikāgas "Bulls" ar 2,9 miljardiem dolāru (2,55 miljardi eiro) un Bostonas "Celtics", kā tirgus vērtība ir 2,8 miljardi $ (2,46 miljardi eiro).

Vidēji NBA komandas vērtība ir 1,9 miljardi dolāru (2,52 miljardi eiro), un tā gada laikā ir palielinājusies par 13%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu