Bertāns neglābj "Spurs" no zaudējuma NBA mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns un Kevins Durants
Dāvis Bertāns un Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns ceturtdien guva divus punktus, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 118:127 (34:31, 23:39, 33:26, 28:31) piekāpās Portlendas "Trail Blazers" vienībai.

"Spurs" izbraukuma sēriju sākusi ar trim zaudējumiem pēc kārtas.

Bertāns šo maču uzsāka "Spurs" starta pieciniekā, kopā nospēlējot 24 minūtes, kuru laikā viņš iemeta vienu no diviem divpunktu metieniem un aizmeta garām vienu tālmetienu.

Tāpat viņa kontā bija piecas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divas kļūdas un viena piezīme. "Spurs" ar Bertānu laukumā guva tikpat punktu, cik ielaida.

Sanantonio vienībā rezultatīvākais ar 35 punktiem bija Demars Derouzens, 25 punktus guva Rūdijs Gejs, bet 17 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Lamarkusam Oldridžam.

Uzvarētājiem 30 punktus guva Kristians Džeimss Makolums, 24 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles bija Damjanam Lilardam, bet 22 punktus guva Jusufs Nurkičs.

"Spurs" trešajā ceturtdaļā nonāca iedzinējos ar 21 punktu, bet ātri atspēlējās un panāca neizšķirtu 88:88. Tiesa, turpinājumā laukuma saimnieki atguva vadību, kuru neizlaida līdz pat mača finālsvilpei.

Sanantonio vienība ar 32 uzvarām 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto vietu, bet kamēr "Trail Blazers" ar 32 panākumiem 53 cīņās ir ceturtā.

"Spurs" nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad tā sauktā rodeo izbraukuma turpinājumā tiksies ar Jūtas "Jazz".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu