Balcers izcīna uzvaru NHL spēlē; Girgensonam un Bļugeram zaudējumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs laukumā devās trīs latviešu uzbrucēju, Rūdolfam Balceram svinot "sauso" uzvaru, bet Zemgum Girgensonam un Teodoram Bļugeram ciešot zaudējumus pagarinājumā.

Balcera pārstāvētā Otavas "Senators" savā laukumā ar rezultātu 4:0 (1:0, 1:0, 2:0) pārspēja Anaheimas "Ducks", pārtraucot piecu zaudējumu sēriju.

"Senators" rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Mets Dušeins, kamēr Anders Nilsons atvairīja visas 45 pretinieku mestās ripas.

Balcers šajā mačā uz ledus pavadīja deviņas minūtes un piecas sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Šosezon Balcers laukumā bijis 11 spēlēs, kurās guvis vienus vārtus, veicis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis pozitīvu lietderību +1.

Tikmēr Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" savā laukumā ar 5:6 (0:1, 2:1, 3:3, 0:1) pagarinājumā piekāpās Karolīnas "Hurricanes" vienībai, ciešot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs.

"Sabres" rindās ar diviem gūtiem vārtiem izcēlās Džefs Skiners, bet "Hurricanes" vienībā 2+1 bija Teuvo Tereveinenam, kurš iemeta uzvaras vārtus.

Girgenons šoreiz nospēlēja 13 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, pārtvēra vienu ripu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Viņš šosezon 46 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības koeficienta -5.

Tikmēr Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" viesos ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Floridas "Panthers", ciešot trešo zaudējumu pēc kārtas.

"Panthers" vienībā uzvaras vārtus guva Mičels Metsons.

Bļugers uz ledus pavadītājas astoņās minūtēs un piecās sekundēs vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja divus no trim iemetieniem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Bļugers kopš savas debijas NHL aizvadījis piecas spēles, kurās guvis divus vārtus un atzīmējies ar pozitīvu lietderības koeficientu +2.

"Penguins" ar 63 punktiem 54 spēlēs Austrumu konferencē ieņem astoto vietu, "Sabres" ar 59 punktiem 53 mačos ir desmitā, bet "Senators" ar 45 punktiem 54 dueļos ir pēdējā 16 komandu konkurencē. "Sabres" no "play-off" zonas pēdējās vietas, kuru ieņem "Penguins", atpaliek par četriem punktiem.

Piektdien "Sabres" savā laukumā uzņems Detroitas "Red Wings" un "Senators" mājās cīnīsies ar Vinipegas "Jets", bet "Penguins" nākamo maču aizvadīs sestdien, kad izbraukumā spēkosies ar NHL līdervienību Tampabejas "Lightning".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu