Mārcim Judzim nākas pamest darbu "Olainfarm" (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mārcis Judzis.
Mārcis Judzis. Foto: Evija Trifanova/LETA

Februāra sākumā uzņēmums "Olainfarm" pārtrauca darba attiecības ar grupas "Dzelzs vilks" un "Ryga" mūziķi Mārci Judzi, liecina "Vakara Ziņu" rīcībā esošā informācija. Lai arī oficiāli vēstīts, ka darba attiecības pārtrauktas pēc abpusējas vienošanās, kuluāros izskan runas, ka Judzis nav ticis galā ar saviem darba pienākumiem, tādēļ arī palūgts atstāt amatu.

Pats Judzis, kurš "Olainfarm" strādāja par revīzijas komitejas padomnieku, sarunā ar "Vakara Ziņām" atklāja, ka šis lēmums nācis kā zibens no skaidrām debesīm. "Darbā ierados viens no pirmajiem, un nebija tādas reizes, kad nebūtu to apmeklējis! (..) Uzņēmums no manis tikai ieguva, un daudzas lietas tika sakārtotas. Biju jau izstrādājis kopā ar kolēģi burvīgu uzskaites un kontroles sistēmu, bet šoreiz laikam jāsaka, ka pārcentība neatmaksājās," izdevumam nosaka Judzis, vienlaikus piebilstot, ka par šādu lēmumu īpaši nepārdzīvojot un nebrīnoties.

Atgādinām, ka runas pat to, ka Judzis sācis darba gaitas "Olainfarm" izskanēja pērnā gada rudenī. Tajā pašā laikā ļaudis trina mēles, ka viņš tur nonācis, jo viņu joprojām saista labas attiecības ar bijušo mīļoto sievieti, "Olainfarm" padomes locekli Irinu Maliginu. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu