Teikas iedzīvotāji šokā par šļircēm, asinīm un narkomāniem savās kāpņutelpās (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Šlirce. Ilustratīvs attēls.
Šlirce. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Teikas rajona iedzīvotājus daudzdzīvokļu namu kāpņu telpās bieži pārsteidz šokējoši skati - izlietotas šļirces, asinis un reizēm arī kāds uz zemes guļošs cilvēks, vēsta TV3 raidījums "Bez Tabu".

"Mums bēda ir mūsu kāpņu telpā. Nesen pirmā stāva koridorī bija asinis un šļirce, un ir drausmīgi caur tādu koridoru staigāt, turklāt - bail. Likumīgā veidā esam bezspēcīgi ar šo cīnīties. Varbūt, ka publiskošana liktu policijai un citām instancēm sarosīties," šādi "Bez Tabu" raksta viens no mājas iedzīvotājiem.

Viens no iedzīvotājiem raidījumam gan ziņoja, ka mājas iemītnieki gadu centušies panākt, ka tiek nomainīts durvju atvēršanas mehānisms, taču viss palicis bez ievērības.

Nama apsaimniekotājs "Rīgas namu pārvaldnieks" ir pretējās domās.

"Pagājušogad bija iesniegums, bet nebija savākti paraksti. Viņiem arī ir skaidra un gaiša atbilde. Tas ir gadiem runāts," atzina SIA "Rīgas namu pārvaldnieks"  pārstāvis Krists Leiškalns

Apsaimniekotājs norāda, ka jebkādu darbu veikšanai nepieciešama vairākuma piekrišana no visas mājas dzīvokļu īpašniekiem, nevis no konkrētās kāpņu telpas.

Iedzīvotāji cer, ka tas kaut nedaudz pasargās viņus no nelūgtiem ciemiņiem un biedējošajiem skatiem.

Savukārt Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis "Bez Tabu" sacīja, ka šādās situācijās iedzīvotājiem ir jāzvana policijai un jāziņo par redzētajām nekārtībām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu