Bijušais Porziņģa komandas biedrs Kanters atlaists no "Knicks"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eness Kanters
Eness Kanters Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālajā basketbolā asociācijā (NBA) ceturtdien noslēdzās maiņas darījumu termiņš, pēdējā dienā iztiekot bez skaļām pārejām.

Līdz ar to par šī perioda ievērojamāko darījumu kļuvusi latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pāreja no Ņujorkas "Knicks" uz Dalasas "Mavericks".

Porziņģis ievērojamā maiņas darījumā pirms nedēļas nokļuva Dalasas "Mavericks" komandā. Vēl uz šo vienību devušies Tims Hārdevejs juniors, Kortnijs Lī un Trejs Burks, kamēr uz "Knicks" aizmainīti Deandrē Džordans, Deniss Smits juniors, Veslijs Metjūss un divas izvēles tiesības drafta pirmajā kārtā.

Ceturtdien "Knicks" atbrīvoja turku centra spēlētāju Enesu Kanteru, par kura pāreju jau tika runāts labu laiku, kā arī pagājušajā nedēļā iegūto Metjūsu. Kā ziņo ESPN, par Kanteru interesi izrāda vairākas komandas, tajā skaitā arī spēcīgā Bostonas "Celtics".

Pašlaik 26 gadus vecais Kanters šajā sezonā 44 spēlēs vidēji guvis 14,0 punktus un izcīnījis 10,5 atlēkušās bumbas.

"Knicks" ar desmit uzvarām 53 spēlēs ir vājākā komanda visā līgā.

Citā maiņas darījuma ceturtdien 2017.gada drafta pirmais numurs Markele Fulcs no Filadelfijas "76ers" nonāca Orlando "Magic" komandā.

Fulcs kopš ienākšanas NBA nav spējis attaisnot uz viņu liktās cerības. Pagājušajā sezonā viņš aizvadīja vien 14 spēles, jo sezonas lielāko daļu basketbolistam bija pleca problēmas.

Šosezon Fulcs nospēlējis 19 mačus, vidēji laukumā pavadot 22,5 minūtes un gūstot 8,2 punktus. Jaunatnes līmenī par talantīgu uzskatītais basketbolists pagaidām nav spējis sakārtot savu metiena tehniku un līdz ar to viņam pieklibo punktu gūšana, jo šosezon viņš realizējis 42% metienus no spēles, 29% tālmetienus un 21 no 37 soda metieniem.

"Magic" ar 23 uzvarām 55 cīņās ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu