Sestdienas horoskops: 9. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Takša kucēns
Takša kucēns Foto: pixabay.com

Horoskops sestdienai, 9. februārim.

AUNS Nāksies vairāk uzmanības veltīt atvasīšu audzināšanas jautājumiem. Iespējams, jaunā paaudze būs nedaudz palaidusies mācībās un nu būs nepieciešams kāds stingrāks vārds no tevis.

VĒRSIS Lieliski sapratīsies ar tuviniekiem, jo īpaši ar gados jaunākajiem. Visticamāk, dienu pavadīsi aktīvā, sabiedriskā garā. Kādam Vērša zīmes pārstāvim var uzrasties jauns slepenais pielūdzējs.

DVĪŅI Saskarsmē ar mīļoto var parādīties nelielas domstarpības attiecībā par ģimenes budžeta jautājumiem. Zvaigznes saka - šoreiz taisnība vairāk būs laulātajam, tāpēc esi apdomīgs un ieklausies partnera sacītajā!

VĒZIS Mainīgais noskaņojums un darba nedēļas laikā uzkrātā spriedze var nedaudz sašūpot attiecības ar mīļoto. Līdz pēcpusdienai labāk jutīsies vienatnē. Dienas otrajā pusē vari ļauties radošām iecerēm.

LAUVA Draugi labprāt vēlēsies izdabūt tevi ārā no mājas, taču tu par visu vari būsi noskaņots brīvdienu pavadīt nošķirtībā. Iespējams, tev nepieciešams brīdis vienatnē, lai sakopotu domas, tiktu skaidrībā ar sevi.

JAUNAVA Esi drošs, šodien var un vajag atpūsties! Lieliski piemērotas būtu sportiska rakstura aktivitātes, jo tās palīdzēs mazināt spriedzi un norūdīs organismu. Saskarsmē ar otro pusīti esi nedaudz piekāpīgāks.

SVARI Ieteicams veltīt vairāk uzmanības dzīves garīgajai, dvēseliskajai pusei, attiecībām ar mīļoto. Pavadot laiku sarunās ar otro pusīti, vari nonākt pie svarīgām atziņām, skaidrāk ieskicēt kopīgās nākotnes vīzijas.

SKORPIONS Šodien vari kļūt jūtīgāks, vieglāk aizkaitināms, tāpēc neiesaisties asās diskusijās ar ģimenes locekļiem, labāk pievērsies relaksējošām, iekšējo līdzsvaru stabilizējošām aktivitātēm!

STRĒLNIEKS Uz vietas nosēdēt būs grūti. Tieksies pēc aktīvas atpūtas, meklēsi tikpat enerģisku cilvēku kompāniju, kurā varētu no sirds izlustēties. Taču savā aizrautībā nesāc krist galējībās!

MEŽĀZIS Līdz pēcpusdienai tava uzmanība var būt piesaistīta nepabeigtajām darba lietām. Iespējams, dosies uz lietišķu tikšanos, kura noritēs neformālā gaisotnē. Vakaru centies veltīt mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS Vajadzēs veltīt laiku saimnieciskajiem darbiem, mājokļa uzkopšanai. Līdzko tie būs paveikti, ar lielāko prieku dosies baudīt dzīvi. Dienas izskaņā vari nonākt nedaudz kutelīgā situācijā.

ZIVIS Priecāsies, ka vari ļauties bezrūpīgai atpūtai. Šis ir piemērots brīdis nelielam izbraucienam pie dabas, kā arī skaistumkopšanas procedūrām. Nav izslēgts, partneris būs iecerējis kādu pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu