Svētdienas horoskops: 10. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Horoskops svētdienai, 10. februārim.

AUNS Tieksies izrādīt savu uzmanību mīļotajam, radīt attiecībās romantisku noskaņu. Laulātais novērtēs tavus centienus, un arī no savas puses tieksies pēc jaunām sajūtām, izteiktākas kaisles.

VĒRSIS Vēlēsies būt pats sev priekšnieks, neļausi apkārtējiem ietekmēt dienas ieceres. Nav izslēgts, ka meklēsi iespējas, kā uzlabot savu materiālo stāvokli. Ražīgākais laiks idejām var izrādīties pēcpusdiena.

DVĪŅI Labi sapratīsies ar gados vecāko paaudzi. Šis ir piemērots brīdis, lai apciemotu vecākus, pievērstos ar ģimenes biznesu saistītām niansēm. Saskarsmē ar otro pusīti būsi jautrs un bezrūpīgs.

VĒZIS It visā meklēsi dziļāku jēgu, filozofisku nozīmi. Partnerim tavs domu gājiens var likties par sarežģītu, tāpēc domubiedrus nāksies meklēt citur. Nav izslēgts, ka īstais sarunu biedrs izrādīsies kāds no kolēģu vidus.

LAUVA Būs grūti izdabāt tavām iegribām, kaut vai tādēļ, ka tās var izrādīties samērā mainīgas. Centies būt savaldīgāks saskarsmē ar otro pusīti, citādi var rasties strīdi, kuru sekas vēl ilgi būs jūtamas.

JAUNAVA Iespējams, tavs atbalsts var būt nepieciešams kādam no radinieku loka. Šodien lieti noderēs tavas analītiskās dotības un organizatora talants. Mīlas jomā šobrīd būs grūti ko prognozēt.

SVARI Pratīsi uzlabot omu ne vien sev, bet arī apkārtējiem. Ar lielāko prieku iesaistīsies izklaides pasākumos, enerģiskākie zīmes pārstāvji var uzņemties kāda tusiņa organizēšanu vai tā vadīšanu.

SKORPIONS Zvaigznes iesaka ieklausīties priekšnojautā, nerīkoties pretēji savai sirdsbalsij. Jo īpaši tas attiecināms uz mīlas dzīvē notiekošo! Ja esi paredzējis izrunāties ar laulāto, dari to labāk priekšpusdienā.

STRĒLNIEKS Visu ko šodien darīsi, īstenosi ar lielu entuziasmu. Nav izslēgts, ka radīsies iespēja paplašināt savu paziņu loku, iekļaujot tajā patiesi erudītas, dzīves pieredzes bagātas personas.

MEŽĀZIS Dienu ieteicams pavadīt mierīgā garā, atturēties no trakulīgiem piedzīvojumiem vai darba lietu risināšanas. Diemžēl kāds Mežāzis var sajust saasināmies hroniska rakstura kaites.

ŪDENSVĪRS Atvasīšu kaprīzā uzvedība var jūtami pārbaudīt tavu pacietības mēru. Pilnīgi iespējams, nāksies kļūt stingrākam pret jauno paaudzi. Šodien vēlams atturēties no veikalu apmeklējuma.

ZIVIS Neļauj pagātnes atmiņām uzdzīt sev drūmu omu, nodarbini savu prātu ar tīkamām lietām. Droši vari pievērsties psiholoģijas, astroloģijas studēšanai vai ļauties labas literatūras vilinājumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu