Autovadītāja, nespēdama novaldīties, gandrīz uzbrauc policistam (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sniegots ceļš naktī; ilustratīvs foto.
Sniegots ceļš naktī; ilustratīvs foto. Foto: AFP/SCANPIX

Ķekavā kāda autovadītāja policijas pārbaudes laikā, nespēdama saglabāt savaldību, mēģinājusi aizbēgt un gandrīz uzbraukusi vienam likumsargam, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Vietējā pašvaldības policija patrulējusi pa piesnigušajiem Ķekavas ceļiem, kad ievēroja kādu sievieti, kura gāja pa brauktuves malu. Viņa bija bez atstarotāja vai luktura, tāpēc apdraudēja savu dzīvību. 

Policija sievieti uzrunāja un lūdza uzrādīt personas apliecinošus dokumentus. Tad ar automašīnu ieradās sievietes meita.

Tālāko var raksturot kā jandāliņu, sievietes meitai protestējot pret policistu iejaukšanos.

Policisti mēģināja situāciju atrisināt mierīgi, vēsta televīzijas raidījums, taču gados vecā sieviete un viņas meita uzvedās agresīvi.

Galu galā policistiem izdevās sievieti un viņas meitu nomierināt un izskaidrot, ka pārvietošanās bez atstarotāja vai luktura šādā tumsā gar ceļmalu ir bīstama.

Tad viens no policistiem nolēma apskatīt meitas vadītājas apliecību un auto tehnisko pasi, bet viņa pēkšņi uzsāka braukt. Tikai laimīgas sagadīšanās rezultātā policists necieta.

Sākās pakaļdzīšanās, bet drīz vien bēdzēja apstājās. Iespējams, viņa atskārta, ka var iekulties vēl lielākās nepatikšanās.

Situācija, kas varēja izvērsties kā vienkārša aprunāšanās ar brīdinājumu, autovadītājai beidzās Valsts policijas iecirknī, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu