Kurucam pieticīgs sniegums un zaudējums pret "Bulls" vienību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: EPA/Scanpix

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs piektdien guva trīs punktus, kamēr viņa pārstāvētā komanda Bruklinas "Nets" cieta zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā, kurā laukumā atgriezās viens no ņujorkiešu līderiem Keriss Leverts.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 106:125 (27:32, 21:23, 32:38, 26:32) piekāpās Čikāgas "Bulls" vienībai.

Kurucs gan saglabāja vietu sākumsastāvā, nospēlēdams 18 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā grozā raidīja vienu no diviem tālmetieniem, bet aizmeta garām vienīgo divpunktu metienu.

Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu. "Nets" ar Kurucu laukumā ielaida par 12 punktiem vairāk nekā iemeta.

Leverts, kurš traumas dēļ nespēlēja trīs mēnešus, atgriešanās mačā nospēlēja nepilnas 15 minūtes, kuru laikā guva 11 punktus un pārtvēra piecas bumbas.

"Nets" komandā rezultatīvākais ar 23 punktiem bija D'Enželo Rasels, bet pa 19 punktiem guva Džo Heriss un Elens Krebs.

"Bulls" uzvaru ar 31 punktu un 18 atlēkušajām bumbām kaldināja soms Lauri Markanens, 26 punkti bija Zekam Lavīnam, bet 18 punkti - Oto Porteram junioram.

"Nets" tikai pirmajā ceturtdaļā uz neilgu brīdi atradās vadībā, otrajā ceturksnī vienu reizi izlīdzinot mača rezultātu, bet visu otro puslaiku atrodoties iedzinējos. Kurucs savu vienīgo metienu realizēja trešajā minūtē, kad ar tālmetienu panāca 7:4.

Bruklinas komanda ar 29 uzvarām 57 spēlēs saglabā sesto vietu Austrumu konferencē, kur "Bulls" ar 13 panākumiem 55 mačos ir 13.pozīcija.

Kuruca pārstāvētā vienība nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad viesosies pie Toronto "Raptors", kas šonedēļ papildināja sasatāvu ar spāņu centra spēlētāju Marku Gasolu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu