Jevpalovs piedzīvo zaudējumu AHL spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sanhose Sharks

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā sestdien cieta Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs.

Jevpalova pārstāvētā Lavālas "Rocket" savā laukumā ar rezultātu 2:5 (1:2, 0:1, 1:2) piekāpās Belevilas "Senators", kas spēlē bez sava līdera Rūdolfa Balcera, kurš šajā sezonas nogrieznī izsaukts uz Nacionālo hokeja līgu (NHL).

Jevpalovs šajā mačā veica trīs metienus pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Viņš šosezon 47 spēlēs guvis vārtus un veicis piecas rezultatīvas piespēles.

Atlantijas divīzijas kopvērtējumā sestajā vietā ar 53 punktiem 49 spēlēs atrodas Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kuras rindās lielāko daļu šīs sezonas spēlējis nu jau uz NHL izsaukts uzbrucējs Teodors Bļugers. Savukārt septītā šajā divīzijā ar 51 punktu 47 mačos ir aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".

Tikmēr Ziemeļu divīzijā piektā ar 49 punktiem 47 spēlēs ir vārtsarga Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas "Monsters", kurai ar 49 punktiem 50 cīņās seko Belevilas "Senators", kamēr pēdējo - astoto - vietu ar 46 punktiem 48 cīņās ieņem Lavālas "Rocket".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu