Girgesonam produktīvs sniegums "Sabres" uzvarā pār "Red Wings"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar aktīvu sniegumu, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda svinēja uzvaru.

Bufalo hokejisti savā laukumā ar rezultātu 3:1 (0:0, 3:1, 0:0) pārspēja Detroitas "Red Wings" vienību, trešajā mačā pēc kārtas tiekot pie punktiem.

Visi vārti šajā spēlē tika gūti otrajā periodā. Trešdaļas otrajā minūtē Konors Šīrijs pretinieku aizsardzības zonā atņēma ripu "Red Wings" hokejistam un atklāja cīņas rezultātu, bet perioda vidū Girgensona nopelnītajā vairākumā Keisijs Mitelstads ar raidījumu no iemetienu apļa panāca 2:0.

Nepilnas trīs minūtes pirms perioda beigām Dilans Larkins pēc "Sabres" vārtu apslidošanas samazināja laukuma saimnieku pārsvaru, taču pusminūti pirms došanās pārtraukumā Kails Okposo vairākumā atjaunoja divu ripu pārsvaru. Trešajā periodā vārti netika gūti, "Sabres" hokejistiem izcīnot uzvaru ar 3:1.

Girgenons šoreiz nospēlēja 17 minūtes un 17 sekundes, kas viņam ir trešais lielākais laiks šajā sezonā. Viņš šajā duelī bloķēja vienu metienu, zaudēja divas ripas un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Viņš šosezon 47 spēlēs guvis trīs vārtus, veicis astoņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības koeficienta -5.

"Sabres" ar 61 punktu 54 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, bet "Red Wings" 49 punktiem 55 mačos ir 14.pozīcijā. No "play-off" zonas "Sabres" atpaliek divus punktus.

Bufalo hokejisti nākamo spēli aizvadīs svētdien, kad plkst.22 pēc Latvijas laika savā laukumā uzņems Vinipegas "Jets".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu