Bertāna 11 punkti neglābj "Spurs" no zaudējuma NBA mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns un Kails Korvers
Dāvis Bertāns un Kails Korvers Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva 11 punktus, kamēr viņa pārstāvētā Sanantonio "Spurs" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta ietvaros piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.

"Spurs" izbraukumā ar rezultātu 105:125 (24:23, 24:39, 27:24, 30:39) pārliecinoši piekāpās Jūtas "Jazz" basketbolistiem.

Bertāns šajā spēlē laukumā pavadīja 33 minūtes, kuru laikā grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem, divus no pieciem trejačiem un visus trīs "sodiņus".

Vēl latvietis šajā cīņā atzīmējās ar vienu atlēkušo bumbu, vienu rezultatīvu piespēli, vienu pārtvertu bumbu, vienu bloķētu metienu un trim piezīmēm.

Kamēr viņš bija laukumā, "Spurs" ielaida par trim punktiem vairāk nekā iemeta, kas gan bija labākais rezultāts starp komandas starta piecinieka spēlētājiem.

"Spurs" rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Demars Derouzans, kamēr 15 punktus un desmit atlēkušās bumbas pievienoja Lamarkuss Oldridžs.

Savukārt "Jazz" labā 23 punkti Donovanam Mičelam, bet ar 21 punktu un 13 atlēkušajām bumbām atzīmējās francūzis Rūdijs Gobērs.

"Spurs" komanda šajā mačā piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu, pēdējo reizi vadību iegūstot vien otrās ceturtdaļas sākumā. Tikmēr "Jazz" otrajā puslaikā kontrolēja notikumus laukumā, cīņas noslēgumā pārsvaram pārsniedzot arī 20 punktus.

Sanantonio komanda ar 32 uzvarām 58 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ir septītajā vietā, kamēr "Jazz" ar 32 panākumiem 56 mačos ir sestā.

Nākamo spēli "Spurs" aizvadīs otrdien, kad viesosies pie Memfisas "Grizzlies".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu