Viens no PSG līderiem Kavani gūst traumu pirms Čempionu līgas astotdaļfināla

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edinsons Kavani
Edinsons Kavani Foto: AFP/SCANPIX

Pie kārtējās uzvaras Francijas futbola čempionāta mačos sestdien tika čempione Parīzes "Saint-Germain" (PSG), tomēr traumā tieši pirms UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla iedzīvojās šīs komandas urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani.

PSG sestdien savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja Bordo "Girondins".

Vienīgos vārtus šajā mačā guva tieši Kavani, kurš 42.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu.

Tiesa, jau "pendeles" laikā bija redzams, ka Kavani nomoka veselības likstas, turklāt pēc pirmā puslaika beigām Urugvajas izlases uzbrucējs palūdza maiņu, tāpēc otrajā puslaikā viņš laukumā nedevās.

Kavani trauma varētu nākt tieši nelaikā, jo jau nākamnedēļ PSG jāaizvada UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmā spēle pret Anglijas komandu Mančestras "United", kas pēdējā laikā demonstrē ļoti labu sniegumu.

"Nezinu, vai Kavani varēs spēlēt pret Mančestras "United". Viņš nogāja nost no laukuma uzreiz pēc 11 metru soda sitiena. Viņam ir problēmas ar muskuli," atzina PSG galvenais treneris Tomass Tuhels.

PSG traumas dēļ vēl labu laiciņu nevarēs palīdzēt cita uzbrukuma zvaigzne Neimars, kurš laukumā varētu atgriezties vien aprīļa sākumā.

Savukārt piektdien uzvaru izcīnīja Marseļas "Olympique", kas izbraukumā ar 2:1 (0:1) apspēlēja "Dijon", otrajā puslaikā atspēlējoties no iedzinēju lomas.

Francijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 59 punktiem 22 spēlēs ir PSG, kas par 13 punktiem apsteidz 23 mačus aizvadījušos "Lille" futbolistus.

Trešā ar 43 punktiem ir Lionas "Olympique", kamēr pirmajam trijniekam ar 37 punktiem seko "Saint-Etienne" un Marseļas "Olympique".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu