Kavani traumas dēļ nevarēs piedalīties pirmajā astotdaļfināla spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Edinsons Kavani
Edinsons Kavani Foto: AFP/SCANPIX

Rezultatīvais urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani no Francijas futbola flagmaņa Parīzes "Saint-Germain" (PSG) nevarēs piedalīties pirmajā UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā spēlē pret Anglijas klubu Mančestras "United".

Kavani sestdien notikušajā Francijas čempionāta mačā pret Bordo "Girondins" guva traumu. Lai arī viņš 42.minūtē realizēja 11 metru soda sitienu, kas nodrošināja PSG uzvaru, pēc pirmā puslaika viņš tika nomainīts.

Svētdien PSG pavēstīja, ka Kavani savainojis labās puses gurnu, bet atveseļošanās periods vēl nav skaidri zināms.

Līdz ar to Kavani nevarēs otrdien piedalīties UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla mačā viesos pret Mančestras "United", turklāt franču mediji ziņo, ka uzbrucējs varētu nespēlēt arī atbildes cīņā 6.martā Parīzē.

Šobrīd Mančestras "United" ir ļoti labā formā, jo tā visu turnīru ietvaros uzvarējusi desmit no pēdējām 11 spēlēm, turklāt PSG komandai traumas dēļ līdz aprīļa ievadam nevarēs palīdzēt arī Neimars.

Kavani šosezon visu turnīru ietvaros iesitis 21 vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu