"Vannas ugunis" - aktieris Liktenīgais piedāvā savu versiju par Kiviča un Skulmes vannas priekiem (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video / Facebook/ Liktenīgais

Mākslinieks un dziesminieks Liktenīgais jeb Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs sociālajos tīklos publicējis publicējis savu versiju par to, kā izskatās slavenā mīlas pāra Andra Kiviča un Lienes Skulmes vannas prieki

Fotogrāfijai viņš pievienojis nosaukumu "Vannas Ugunis" un aicinājis ikvienu pie ieraksta atzīmēt draugus, kuriem "arī vajadzētu relaksēties vannā".

Uzņemtajā kadrā Liktenīgais redzams apģērbies guļam vannā ar ģitāru.

Publicēto fotogrāfiju uzreiz metās aktīvi komentēt liela daļa sabiedrības, kādam par to iesmejot, citam nespējot beigt paust sašutumu par mūziķa un sabiedrības dāmas izgājieniem, kad viņi svētdienas vakara tiešraides laikā vairākkārt publiski parādīja savus plikumus.

Daudzi komentētāji, tai skaitā komiķis Rūdolfs Kugrēns, publicēja video un fotogrāfijas, kurās redzami pāra vispikantākie mirkļi. 

Atgādinām, ka Liktenīgais izpelnījās plašāku uzmanību, kad savā "Facebook" profilā izplatīja karikatūru, kurā Skulme atveidota kā Nāve ar izkapti uz pleca. Pēc tā publicēšanas Kivičs uzreiz metās aizstāvēt savu mīļoto, solot ar Likentīgo izrēķināties. 

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu