Rehabilitācija. Veselība. Skaistums

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai ātrāk sasniegtu vēlamo terapijas efektu, ļoti svarīga ir multifunkcionāla jeb dažādu iedarbības veidu kombinēta pieeja.

Ņemot vērā, ka mūsdienu farmakoloģijas atklājumi ir sasnieguši jaunas virsotnes, ir radusies iespēja paātrināt atveseļošanās procesus, uzlabot imunitāti, kas savukārt var mazināt turpmāko traumu risku, lietojot dažādus uztura bagātinātājus.

Personām, kuru ikdiena saistīta ar fizisku darbu, kā arī cilvēkiem, kuriem ir liela psiho-emocionāla slodze, būtiski ir uzņemt pietiekami daudz uzturvielu, lai saglabātu optimālu veselības stāvokli. Bieži vien nepietiek ar regulāru un sabalansētu uzturu, jo nogurums un trauksmainība piezogas ātri un negaidīti.

Savā ikdienā pacientiem rekomendēju apspriesties ar ģimenes ārstu, lai korekti lemtu par kombinētu ārstēšanu, proti, ārstnieciskās vingrošanas nodarbības un masāžas kursu savienot arī ar nepieciešamo vitamīnu kompleksu uzņemšanu. Visbiežāk nepieciešami uzturvielu kompleksi, kas satur ne vien B grupas vitamīnus, D vitamīnu un folijskābi, kuras optimāls daudzums organismā mazina trauksmainību, var palīdzēt normalizēt asinsspiedienu, var palīdzēt mazināt insulta risku, ja paralēli ir adekvāta fiziskā aktivitāte, atbilstošs uzturs, un samazina vitilīgo (ādas pigmentācijas traucējumi), kas var skart gan sievietes, gan vīriešus parasti līdz 30 gadu vecumam, bet arī tādus mikroelementus, kā:

  1. cinks, ko ikdienā var uzņemt ar sarkano gaļu, putnu gaļu un zivīm, bet, ja uzturā netiek lietota gaļa vai zivis un cinks netiek uzņemts papildus;
  2. varš, kas atrodams iekšējos orgānos, jūras veltēs, riekstos, sēklās, graudaugos un citur. Organismā varš uzglabājas kaulos un muskuļos;
  3. jods, ko organisms pats neražo, lai gan jods tam ir ļoti nepieciešams normālai vairogdziedzera darbībai;
  4. magnijs, kas nepieciešams kaulu struktūrām. Magnija trūkums organismā rezultējas ar krampjiem, var veicināt osteoporozi, augstu asinsspiedienu, diabētu, insultu, artēriju aizsērēšanu un citus traucējumus. Normāli magniju var uzņemt ar šķiedrvielām bagātu uzturu, taču vairumam cilvēku nepieciešams to uzņemt papildus.

Kā vienu no aktuālajiem variantiem varu minēt Perfectil vitamīnu kompleksu, kas paredzēts gan sievietēm, gan vīriešiem ar mērķi palīdzētu uzturēt veselīgas ādas, matu un nagu izskatu.

Pacienti norāda, ka pēc šo vitamīnu kompleksa lietošanas kopumā uzlabojas pašvērtējums, pēc viņu vārdiem, pozitīvas pārmaiņas ikdienas noskaņojumā, ādas, matu un nagu izskatā jau var identificēt pēc 14 lietošanas dienām.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu. Foto: Publicitātes foto
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu