Andris Kivičs taisnojas par savas "mantības" izmēru: Man ir reāli virs vidējā! (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: скриншот видео

Svētdienas, 10. februāra, vēlā vakarā mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete, sabiedrības dāma Liene Skulme vietnē "Facebook" publicēja tiešraides video, kurā abi bija redzami vannā, ik pa laikam zibinot plikumus. Tagad, kad ap pāri ir izcēlusies ažiotāža, Kivičs ir meties aizstāvēt savu vīrišķo mantību. 

Nākamajā dienā, kad cilvēki sāka aktīvi apspriest tiešraidē redzēto, Kivičs un Skulme sociālajos tīklos publiskoja paziņojumu, kurā taisnojas, ka viss nav gluži tā, kā izskatījies video. 

"Mani baigi uztrauc tas, ka man zem ūdens izskatās baigi maziņš. Bet realitātē tā nav, es nesaprotu, kā tā var izskatīties! Par to es pārdzīvoju visvairāk, ka visi domā, ka man ir maziņš. Tā nav. Man ir reāli, reāli virs vidējā!" Lienes Instagram skaidroja Kivičs.

Pēc tam Kivičs sašutis vērsās pie Lienes: “Tu taču zini, ka tā nav?!” - uz ko Liene atbildēja apstiprinoši.

» "Kā pareizi mērīt "draudziņu"?" Seksologs atbild uz vienu no visu laiku meklētākajiem jautājumiem

Mūziķis arī pajokoja, sakot, ka "principā izmēram nav nozīmes, svarīgi ir pirmie 25 centimetri".

Pēc tam gan pāris no sociālajiem tīkliem publicēto video izdzēsa.

Kā ziņots, Kivičs tiešraides laikā vannā gozējās pavisam kails, savukārt Liene bija redzama krūšturī. Tiesa, kā pamanīja vērīgākie skatītāji, dažbrīd pazibēja Kiviča dzimumloceklis un Lienes krūtsgals. Arī Apollo saņēma fanu sūtītus ekrānuzņēmumus, kurā redzami mīlas pārīša plikumi.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu