Hārtlijs: Šī gada pasaules čempionāta līmenis būs augstāks (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: Edijs Pālens/LETA

Šī gada pasaules čempionāta līmenis būs augstāks, jo turnīrs Slovākijā sāksies par nedēļu vēlāk, kas izlasēm ļaus papildināt sastāvus ar vairāk Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētājiem, uzskata Latvijas valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Šī gada pasaules čempionāts hokejā notiks no 10. līdz 26.maijam Slovākijas pilsētās Bratislavā un Košicē.

"Es sekoju līdzi visiem Latvijas hokejistiem - neatkarīgi no tā, vai tas ir Teodors Bļugers, Rūdolfs Balcers un Zemgus Girgensons Nacionālajā hokeja līgā (NHL), vai spēlētāji citos turnīros. Mums arī vairāki hokejisti spēlē Krievijas klubos, piemēram, Miks Indrašis, Kaspars Daugaviņš un Kaspars Daugaviņš. Skatos spēles katru vakaru," sarunā ar Latvijas Hokeja federācijas (LHF) pārstāvjiem teica Hārtlijs.

"Pērn mēs pasaules čempionātā iekļuvām ceturtdaļfinālā, taču šogad turnīrs sāksies nedēļu vēlāk, tāpēc komandām varēs pievienoties vairāk NHL spēlētāju. Spēles līmenis pieaugs," pauda Hārtlijs.

Kanādietis arī šosezon pirmo reizi strādā KHL, vadot Omskas "Avangard" komandu. Viņš norādīja, ka katru dienu cenšas iemācīties kaut ko vairāk par šo līgu un spēlētājiem.

Hārtlijs arī uzskata, ka darbs, ko LHF paveikusi, lai palīdzētu treneriem un spēlētājiem, sāk apmaksāties.

"Arvien vairāk hokejisti spēlē Kanādas un ASV junioru līgās, arī koledžu čempionātā. Hokejs Latvijā dodas pareizajā virzienā. Pēdējo divu gadu pasaules čempionāti parādījuši, ka Latvijā hokeja līmenis aug. Arī jaunatnes izlašu rezultāti ir labi, kas spēlētājiem atvērs durvis uz starptautisko hokeju," sacīja treneris.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu