Ronaldu turpina gūt vārtus un palīdz "Juventus" palielināt pārsvaru kopvērtējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/Scnapix

Krištianu Ronaldu svētdien guva jau savus 18.vārtus šīs sezonas Itālijas A sērijas futbola čempionātā un palīdzēja Turīnas "Juventus" palielināt pārsvaru kopvērtējumā.

Turīnas "Juventus" izbraukumā ar 3:0 (1:0) uzvarēja "Sassuolo" vienību, ar kārtējiem vārtiem sezonā izceļoties Ronaldu, kuram tas ir jau 18.vārtu guvums sezonā, un viņš ieņem pirmo vietu rezultatīvo sitienu ziņā.

Pateicoties "Napoli" klupienam izbraukumā pret Florences "Fiorentina" (0:0), Turīnas komanda palielināja savu pārsvaru Itālijas čempionātā jau līdz 11 punktiem.

"Juventus" komanda izvirzījās vadībā 23.minūtē, kad vārtus guva Sami Kedira, kuram tie bija otrie Itālijas čempionātā pēc traumas sadziedēšanas. 70.minutē pēc Miralema Pjaniča piespēles vārtus guva Ronaldu, bet spēles beigu rezultātu uzstādīja Emre Džans.

Kārtējo reizi spēli uz soliņa spēli sāka "Juventus" uzbrucējs Paolo Dibala, viņam laukumā nākot vien pašā mača izskaņā.

"Ronaldu un Dibala var spēlēt kopā, un viņi to darīs, bet sākumā katram jāiegulda smags darbs, lai noturētu komandu līdzsvarā. Viss atkarīgs, pret ko tu spēlē. "Sassuolo" komandai ir spēcīga vidējā līnija, tāpēc man nācās laist tādu sastāvu laukumā, lai viss būtu līdzsvarā," pēc mača teica "Juventus" galvenais treneris Masimo Alegri.

"Juventus" nu gatavojas trešdienas UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlei izbraukumā pret Madrides "Atletico".

Tikmēr trešās vietas īpašniece Milānas "Inter" sestdien viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Parma", kamēr cita Milānas komanda "AC Milan" svētdien savā laukumā ar 3:0 (2:0) uzvarēja "Cagliari". Kārtējie vārti jaunajam poļu talantam Kšistofam Pjontekam.

A sērijas kopvērtējuma vadībā ar 63 punktiem 23 spēlēs atrodas "Juventus", kamēr "Napoli" iekrājusi par 11 punktiem mazāk. Savukārt 43 punkti 22 mačos ir Milānas "Inter" kontā, bet pirmo četrinieku ar 39 punktiem noslēdz "AC Milan", kas tikai par punkta tiesu apsteidz uzreiz trīs komandas - Bergāmo "Atalanta", "AS Roma" un Romas "Lazio".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu