Otrdienas horoskops: 12. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: scanpix/REUTERS

Horoskops otrdienai, 12. februārim.

AUNS Pirms uzņemies realizēt jaunas ieceres, padomā, vai tev pietiks pacietības un izturības novest tās līdz galam. Lielākie ieguvēji būs tie Auna zīmes pārstāvji, kuri it visā spēs ieturēt mērenību.

VĒRSIS Diemžēl var rasties zināmi finansiāla rakstura sarežģījumi. Tev gan ātri vien radīsies saprašana, kā tos novērst. Mājas dzīvē viss ies savu gaitu. Mīļotais cilvēks vakarā var sagādāt patīkamu pārsteigumu.

DVĪŅI Šis ir brīdis, kurš vairāk piemērots darbam vienatnē. Strādājot individuāli, tu spēsi lieliski koncentrēties atbildīgu pienākumu veikšanai. Nav izslēgts, ka vakarā nolemsi doties atpūsties ārpus mājas.

VĒZIS Ja sanāk kļūdīties, nekautrējies atzīt to! Esot atklātam ar līdzgaitniekiem, uzklausot viņu padomus un pat kritiku, būs lielākas iespējas gūt cerētos rezultātus. Atvasītes var nogāzt kādus podus.

LAUVA Tev pa spēkam būs atbildīgi, laikietilpīgi un sarežģīti darbi. Veiksmīgas apstākļu sakritības rezultātā vari gūt iespēju paplašināt savu sadarbības partneru loku. Vakarā labprāt iemalkosi glāzi vīna.

JAUNAVA Labvēlīgs laiks radošu plānu īstenošanai. Dienas pirmajā pusē var rasties šaubas, nedrošības sajūta, taču tā būs pārejoša. Pēcpusdienā jutīsies daudz labāk, pašpārliecinātāk.

SVARI Aktīvāk izmanto savas radošās spējas, aktiera talantu un pārliecināšanas prasmes. Lai gūtu panākumus materiālajā plāksnē, zvaigznes iesaka būt pacietīgākam, neļaut vaļu mirkļa emocijām.

SKORPIONS Lai neiedzīvotos pārslodzēs, centies objektīvi izvērtēt savas spējas un neuzņemties pārāk daudz pienākumu. Apkārt notiekošo mēģini uztvert nedaudz vienkāršāk, bezrūpīgāk, atturies it visā saskatīt negatīvo.

STRĒLNIEKS Darba tev šobrīd būs ļoti daudz, taču panākumi arī nebūs peļami. Nav izslēgti nelieli sarežģījumi privātajā dzīvē. Ja būsi savaldīgs un saprotošs pret partneri, spēsi domstarpības atrisināt.

MEŽĀZIS Paplašini redzesloku, painteresējies par pasaulē notiekošo, izrunā aktualitātes ar kolēģiem, domubiedriem. Diskutējot par globāliem jautājumiem, var rasties jaunas idejas, kā uzlabot savus ienākumus.

ŪDENSVĪRS Darba jomā būsi metodisks, tālredzīgs, veiksmīgi tiksi galā ar organizatoriskiem, juridiskiem un finansiāliem jautājumiem. Mīlas dzīvē var negaidīti uzbangot jauns kaislību vilnis.

ZIVIS Zvaigznes iesaka pēc iespējas rūpīgāk apsvērt, ko vēlies sasniegt, lai izšķirīgajā brīdī nenāktos radikāli mainīt uzņemto kursu. Noteikti ieklausies kolēģu ieteikumos, kā arī nerīkojies pretēji sirdsbalsij.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu