"Labvēlīgais tips" radījis tituldziesmu jaunajam pašmāju seriālam "Radiņi" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

11. janvārī kanālā TV3 pirmizrādi piedzīvoja jaunais pašmāju komēdijseriāls “Radiņi”, laižot klajā īpaši seriālam veidoto tituldziesmu “Taciņa”, kuru ir radījusi grupa “Labvēlīgais tips”.

Grupas “Labvēlīgais tips” solists Andris Freidenfelds ir pārliecināts, ka dziesma iemieso “Labvēlīgā tipa” vērtības - tā ir cilvēcīga un humoristiska. “Domājot gan par dziesmas mūziku, gan vārdiem, es vadījos pēc sena krievu teiciena: “Esi vienkāršāks, un tad arī cilvēki tev paši nāks pretī!” - tādēļ ļoti ceru, ka arī seriāla skatītāji un dziesmas klausītāji “noķers” šo sajūtu. Kad dziesma piedzīvoja pirmatskaņojumu mūsu koncertā 31. decembrī – lai arī tas bija pilnīgs jaunums, cilvēki pie tās atplauka un pat steidzās dziedāt līdzi!”

Dziesmas melodiju radīja Andris Freidenfelds, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, bet dziesmas tekstu – Andris Freidenfelds. Dziesma ierakstīta “Labo ierakstu studijā” sadarbībā ar Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu