Biļalovs: Par katru punktu ir jācīnās līdz spēku izsīkumam

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Timurs Biļalovs
Timurs Biļalovs Foto: Zane Bitere/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandai regulārā čempionāta pēdējā taisnē par katru punktu ir jācīnās līdz spēku izsīkumam, uzskata vienības vārtsargs Timurs Biļalovs.

Dinamo" pirmdien savā laukumā ar rezultātu 3:1 pārspēja sava bijušā vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit".

"Spēle bija ļoti smaga, bet bijām tai noskaņojušies ļoti nopietni. Laukumā bija ļoti labi redzama mūsu pašatdeve. Domāju, līdzjutēji to novērtēja un arī mūs atbalstīja. Pirmajā periodā spēlējām ļoti labi, nedevām pretiniekam nekādas iespējas. Otrajā viņi sāka pārņemt iniciatīvu, bet mēs spējām izturēt. To panācām tikai ar lielu pašatdevi un gribasspēku. Viens otru atbalstījām, aizstāvējām, spēlētāji gūlās ripas ceļā," klubs citē krievu vārtsarga teikto.

Biļalovs mājinieku vārtos neitralizēja 32 no 33 metieniem, kamēr paša komandas biedri pa Kalniņa vārtiem meta vien 13 reizes.

"Bija ļoti daudz darba. Ir nogurums, bet tagad atpūtīsimies. Gatavosimies ziemas klasikai. Būs ļoti interesanti, bet mums ir jāpadara darbs," pauda Biļalovs.

Galerija: Rīgas "Dinamo" - Helsinku "Jokerit"

Spēles beigās abas komandas pie "Dinamo" vārtiem pamatīgi izplūcās, visilgāko cīņu aizvadot Gintam Meijam un Niklasam Jensenam, kuram nācās atzīt latvieša pārākumu.

"Bija cīņa vārtu priekšā. Kāds no viņu spēlētājiem man uzgrūdās virsū. Saprotams, ka šādās situācijās arī sākas asumi. Bet mūsu spēlētāji izdarīja visu godam, Meija un pārējie ierādīja somiem vietu," pēdējo sekunžu notikumus komentēja Biļalovs.

Rīdzinieki joprojām saglabā labas izredzes kvalificēties izslēgšanas turnīram, jo no astotajā esošās "Soči" vienības viņi atpaliek divus punktus, bet līdz regulārā turnīra beigām atlikušas vēl četras spēles. Tiesa, Latvijas klubs pēdējā laikā spēlē diezgan nesekmīgi, jo KHL ietvaros zaudējis četrās no pēdējām sešām cīņām, tomēr neveiksmīgus rezultātus pēdējā laikā demonstrējusi arī galvenā konkurente "Soči", kas gan pirmdien svinēja uzvaru.

"Tabulā skatāmies, bet mums pašiem savs uzdevums jāizpilda. Tikai uz citiem paļauties šajā čempionāta posmā būtu neprāts. Par katru punktu ir jācīnās līdz spēku izsīkumam," skaidroja vārtsargs.

Šīs mājas spēļu sērijas turpinājumā Rīgas "Dinamo" piektdien spēkosies ar Minskas "Dinamo", šai cīņai notiekot zem klajas debess, bet 18.februārī būs mačs pret Bratislavas "Slovan". Savukārt regulārais čempionāts tiks noslēgts izbraukumā - 20. un 22.februārī attiecīgi pret aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ" un Maskavas CSKA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu