Decembrī Latvijā uzstāsies popmūziķis Enrike Iglesias

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP / Scanpix

"Arēnā Rīga" 5.decembrī uzstāsies popmūziķis Enrike Iglesias, kurš izpildīs pasaules turnejas koncertprogrammu "All the hits Live", informē koncertaģentūras "Art BG" pārstāvji.

Igleasias izpildīs tādus populārus hitus kā "Bailamos", "Rythm Divine", "Be With You", "Duele El Corazon", "Subeme La Radio", "El Bano", "Move To Miamivai", "I Do Not Dance (Without You)", u.c.

Mūzikas pavadījumā koncerta apmeklētāji varēs piedzīvot arī gaismas šovu.

"Enrike Iglesias ir mūzikas ikona, kas ierindojies starp ietekmīgākajiem mūsdienu popmūzikas izpildītājiem. Mūziķis ir ieguvis divas "Grammy" balvas, kā arī daudzus citus prestižus apbalvojumus, tai skaitā "Billboard" un "World Music Awards". Viņš ir kļuvis par 21.gadsimta mūsdienu popmūzikas vēstnesi," mākslinieku aprakstīja "Art BG" pārstāvji.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz Iglesias koncertu būs pieejamas no 13.februārī plkst.10 interneta vietnēs "btickets.com" un "enriqueiglesias.com".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu