Aģents: Lins pievienosies Toronto "Raptors" komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Džeremijs Lins (ar bumbu)
Džeremijs Lins (ar bumbu) Foto: AP/Scanpix

Saspēles vadītājs Džeremijs Lins no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Atlantas "Hawks" pāries uz Toronto "Raptors" vienību, atsaucoties uz basketbolista aģentu, ziņo ESPN.

Šobrīd tiekot strādāts pie tā, lai izpirktu 30 gadus vecā basketbolista līgumu ar "Hawks", lai pēc tam viņš varētu pievienoties "Raptors" komandai.

Lins šajā sezonā vidēji mačā guvis 10,7 punktus, veicis 3,5 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 2,3 atlēkušās bumbas.

"Raptors" ar 42 uzvarām 58 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē. Kanādas vienība pagājušajā nedēļā maiņas darījumā šķīrās no trim basketbolistiem, lai no Memfisas "Grizzlies" iegūtu spāņu centru Marku Gasolu. Starp aizmainītajiem bija arī rezerves saspēles vadītājs Delons Raits, tāpēc "Raptors" komandai vajadzīgs kāds, kurš spēlēs varētu nomainīt Kailu Lauriju.

Lins NBA karjerā aizvadījis 457 spēles, kurās vidēji guvis 11,8 punktus, izcīnījis 2,8 atlēkušās bumbas, veicis 4,4 rezultatīvas piespēles un pārtvēris 1,1 bumbu.

Lins 2012.gadā kļuva populārs pēc tam, kad traumu vajāto Ņujorkas "Knicks" aizveda līdz septiņām uzvarām pēc kārtas. Pēkšņais rezervista uzplaiksnījums tika nodēvēts par "Linsanity".

Karjeras laikā viņš pārstāvējis Goldensteitas "Warriors", "Knicks", Hjūstonas "Rockets", Losandželosas "Lakers", Šarlotas "Hornets", Bruklinas "Nets" un "Hawks" vienības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu