Romantiskam vakaram! Desmit filmas, kuras kā radītas Valentīndienai (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Ir pienākusi Valentīndiena, daudziem pāriem vēloties vakaru pavadīt īpašā gaisotnē. Kāds jau ir rezervējis galdiņu restorānā, savukārt cits pāris vēlas pavadīt romantisku vakaru mājās. Apollo piedāvā sarakstu ar desmit filmām, kuras ir lieliski piemērotas vakaram divvientulībā.

1. “Septiņas vakariņas” (2019)

Pavisam jauna krievu romantiskā komēdija no režisora Kirila Pļetņeva. Filmas sižeta pamatā galvenais varonis mēģina atjaunot attiecības ar sievu, kura pēc piecu gadu kopdzīves ir izlēmusi iesniegt laulības šķiršanas dokumentus. Pāris ir vienojies ieturēt vakariņas septiņas reizes, un katru vakariņošanas reizi kaut kas ir jāpamaina – tad jāēd vakariņas tumsā, tad bez drēbēm un tā tālāk. Starp citu, skaņu celiņu šai filmai ierakstīja pašmāju grupa “Prāta Vētra”.

2. “Greja piecdesmit nokrāsas” (2015)

Sensacionālās erotiskās triloģijas pirmā daļa. Pieticīga studente, noslēpumaini skaists miljonārs, dīvains līgums, slepena rotaļu telpa un BDSM vaļasprieki. Pēc noskatīšanās jums varētu rasties vēlme izmēģināt ko jaunu!

3. “Valentīndiena” (2010)

Romantiskā komēdija par Visu mīlētāju dienu, kurā vairāku cilvēku dzīves negaidīti krustojas. Galvenajās lomās Eštons Kačers un Džesika Alba.

4. "Spoks" (1990)

Fantastiska filma, kura atkal liek iemīlēties, galvenajās lomās esot Patrikam Veizijam un Demijai Mūrai jaunībā. Klasisks patiesu jūtu un mīlestības stāsts.

5. “Netīrās dejas” (1987)

Pēc filmas noskatīšanās jums noteikti radīsies vēlme dejot! Tūkstošiem meiteņu visā pasaulē ir teikušas, ka vēlētos būt galvenās varones vietā. Varbūt kopīga filmas noskatīšanās radīs vēlmi kopā apmeklēt salsas vai bačatas nodarbības.

6. “Brīvdienas” (2006)

Šī ir satriecoša romantiskā komēdija ar Keitu Vinsletu, Kameronu Diazu, Džūdu Lovu un Džeku Bleku galvenajās lomās. Galvenie varoņi ir piekrituši kardinālām izmaiņām savā dzīvē. Jaunas tikšanās un paziņas, kas pārtop mīlniekos.

7. “Kā pazaudēt puisi 10 dienās” (2003)

Kāpēc mēs iemīlamies? Vai esat gatavi samierināties ar otras pusītes nepilnībām? Neticami asprātīga un sirsnīga komēdija ar Metjū Makhonakiju un Keitu Hadsoni galvenajās lomās.

8. “Tāda ir mīlestība” (2003)

Viena no romantiskākajām filmām, kas jebkad uzņemta. Filmas pamatā ir deviņu paralēlu attiecību stāstu savstarpēja sasaiste.

9. “Gluži kā debesīs” (2005)

Šī filma pierāda, ka mīlestība dara brīnumus. Patiesas jūtas var pat atdzīvināt cilvēku!

10. “Bezmiegs Sietlā” (1993)

Emocionāla filma ar Tomu Henku un Megu Raienu – par cerībām, mīlestību no pirmā skatiena un Valentīndienas brīnumiem!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu