Indra Salceviča pozē izaicinošā tēlā un komentē savu svaru: Es sev patīku! (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Stiliste un dzīvesstila blogere Indra Salceviča kārtējo reizi sociālajos tīklos ir dalījusies pārdomās par savu izskatu un svaru - par spīti tam, ka viņa par sevi ir lasījusi negatīvus komentārus, sieviete sevi mīl tādu, kāda ir. 

Salceviča pārdomas publicēja pie fotogrāfijas, kurā viņa iemūžināta visai izaicinošā pozā - atvērtā halātiņā, zem kura spīd melna apakšveļa. 

"Zini ko? Es sev patīku! Šeit un tagad! Iespējams, kādam es šķietu resnākais cilvēks Latvijā, kurš nodarbojas ar liekā svara popularizēšanu. Kādam es kalpoju kā bieds un šausmu objekts, bet kāds cits skatās uz mani tieši tāpat, kā skatās pats uz sevi. Jā! Man ir virssvars, bet vai tāpēc es neesmu cilvēks? Vai tāpēc citiem ir jāizvirza teorijas par manu dzīvesveidu? Vai tas, ka es sev patīku un patikšu jebkurā veidolā ir noziegums? Vai tas, ka es sev patīku, nozīmē ka es dzīvoju nepareizi? Un kurš dzīvesveids ir tas pareizais? Un vai visiem ir jādzīvo pareizi? Bet es dzīvoju pareizi! Jo tas ir mans pareizi! Pareizi?" rakstīja sieviete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Komentāros atbalstīt Salcevičas viedokli metās arī citas dāmas, kuras pauda, ka "ir pienācis laiks izbeigt Latvijā pastāvošo slaiduma kultu". 

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu