Sūlšērs: Zaudējums PSG bija kā realitātes pārbaude

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ūle Gunnars Sūlšērs
Ūle Gunnars Sūlšērs Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējums pret Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint-Germain" (PSG) otrdien notikušajā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā mačā Anglijas klubam Mančestras "United" bija kā realitātes pārbaude, pēc cīņas teica komandas pagaidu galvenais treneris Ūle Gunnars Sūlšērs.

 PSG otrdien izbraukumā ar 2:0 uzvarēja Mančestras "United", tādējādi sperot platu soli pretī iekļūšanai ceturtdaļfinālā, turklāt spēles izskaņā noraidījumu saņēma Anglijas kluba līderis Pols Pogbā, kurš līdz ar to atbildes mačā piedalīties nevarēs.

Pirms šīs spēles Mančestras vienība bija uzvarējusi desmit no 11 mačiem pēc Sūlšēra stāšanās amatā, turklāt vienreiz spēlējusi arī neizšķirti.

"Šis mačs bija kā realitātes pārbaude, kur esam attiecībā pret augstākā līmeņa komandām. Pēc PSG pirmajiem iesistajiem vārtiem viņiem piederēja iniciatīva un viņi kontrolēja spēli," atzina Sūlšērs. "Bija redzams, ka šādā līmenī kādu laiku neesam spēlējuši, tāpēc mums ir no tā jāmācās."

"Šī ir pieredze, kas mūs var ietekmēt dažādi, taču skaidrs, ka tā noteiks mūsu sezonas turpinājumu. Mums ir no tās jāmācās," uzsvēra norvēģis, kurš decembrī stājās atlaistā portugāļa Žuzē Mourinju vietā.

Mančestras "United" pirmajā puslaikā radās pamatīgi iztrūkumi sastāvā, jo savainojumus guva Antonī Marsiāls un Džese Lingārds, kā rezultātā pirmā puslaika beigās viņi maču vairs nevarēja turpināt.

Sūlšērs atklāja, ka abi futbolisti guvuši muskuļu traumas, bet galējās diagnozes noskaidrošanai nāksies pāris dienas pagaidīt.

Savukārt PSG galvenais treneris Tomass Tuhels nebija apmierināts ar padoto sniegumu pirmajā puslaikā.

"Mača pirmajā pusē zaudējām pārāk daudz bumbu, bet otrais puslaiks bija lielisks," galu galā gandarīts bija Tuhels. "Šī ir pelnīta uzvara, turklāt paveikt to šāda brīdī tieši "Old Trafford" stadionā - apsveicu savu komandu ar šo panākumu. Tomēr esam tikai pusceļā, jo priekšā vēl atbildes spēle."

PSG pēdējā laikā cīnās ar vadošo spēlētāju savainojumiem, jo komandai traumas dēļ līdz aprīļa ievadam nevarēs palīdzēt brazīliešu uzbrucējs Neimars, bet nedēļas nogalē traumu guva urugvajiešu uzbrucējs Edinsons Kavani.

"Cilvēkiem vienkārši jāpārstāj baidīties. Protams Neimars un Kavani mums ir ļoti svarīgi spēlētāji, tomēr futbols tiek spēlēts uz laukuma, ko šodien arī parādījām," teica PSG uzbrucējs Kilians Mbapē, kurš otrdien guva komandas otros vārtus. "Esam tikai pusceļā un atbildes spēlei mums ir jāsagatavojas labi, jo šajā mačā pēdējās 20 minūtēs mēs nedaudz nosēdāmies."

Šajā pārī atbildes mačs notiks 6.martā, ceturtdaļfinālu sasniedzot uzvarētājai divu spēļu summā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu