Piedzērušies vīrieši ar lauzni Ilģuciemā demolē automašīnas (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sasists stikls; ilustratīvs foto.
Sasists stikls; ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien, 11. februārī, neilgi pēc pusnakts, Valsts policija (VP) saņēma izsaukumu no kāda Iļģuciema iedzīvotāja. Viņš ziņoja, par divām personām kuras tīši bojā viņa automašīnu, vēsta VP "Facebook" lapā pieejamā informācija. 

Likumsargi, sastopot cietušo, saņēma norādes, ka vainīgās personas aizbēgušas konkrētā virzienā.

Policisti tūlīt devās norādītajā virzienā un pēc cietušā sniegtajām pazīmēm aizturēja 1980. gadā un 1991. gadā dzimušus vīriešus, kuri bija alkohola reibumā. Aizturētie jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par mantisku noziegumu izdarīšanu.

Pie viena no aizturētajiem vīriešiem atradās instrumentu kaste, kas bija nozagta no automašīnas.

Diemžēl šie vīrieši sava alkohola apreibuma un huligānisko tieksmju ietekmē automašīnu bija sabojājuši tik ļoti, ka tā vairs nav atjaunojama.

Spēkratam izsisti logi, sasista virsbūve un salonā pat sadauzīts spidometra panelis. Sākumā vīrieši automašīnu dauzījuši ar rokām un kājām, bet pēc tam ņēmuši talkā lauzni.

Aizturētie savu vainu atzīst, bet rīcību izskaidrot nevar un noveļ visu uz alkohola reibumu. 

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas (par svešas mantas tīšu bojāšanu) un pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas (par zādzību, ja tā izdarīta no transportlīdzekļa).

Aizdomās turētajām personām piemērots drošības līdzeklis – policijas uzraudzība.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu