Neparasti video kadri: formīgai fitnesa modelei dibenā iekožas branga cūka (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nepatīkams atgadījums Bahamu salās noticis ar fitnesa modeli Mišelu Levinu - viņai uzbrukusi nešpetna cūka.

Modele mierīgi pastaigājusies pa pludmali, kad viņai sāka sekot četras lielas cūkas. Sākumā Levina dzīvniekiem nepievērsa uzmanību, taču pēkšņi viena no cūkām piesteidzās pie modeles un iekodās sievietei pēcpusē.

Uzbrukums tika iemūžināts video, pēc tam modelei atrādot zobu pēdas uz saviem apaļumiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????‍♀️?

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Slavenajā peldošo cūku pludmalē Bahamu salās ir bijusi arī pašmāju skaistumkaraliene Diāna Kubasova, kura pat ir brīdinājusi, ka cūkām patīk iekosties formīgās pēcpusēs.

“Šī pludmale atrodas uz neapdzīvotas salas Bahamu salu reģionā Exuma, kurš sastāv no 365 salām. Vienīgie salas iemītnieki ir aptuveni 20 cūkas, pāris kaķi un kazas. Lielākās cūkas, ieraugot laivu, aši peld uz to un cer pirmās saņemt gardumus. Barojot cūkas tuvumā, gan jābūt uzmanīgiem - dažas no viņām ir diezgan nešpetnas. Viņām ļoti patīk apaļi dibeni, kuros viņas mēdz iekost, tāpēc, atrodoties uz salas, jāuzmanās lielajiem rukšiem pagriezt pēcpusi," atzina Kubasova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??PIG BEACH ?? ⠀ ?? Mans sapnis jau ļoti ilgu laiku bija nokļūt slavenajā peldošo cūku pludmalē Bahamu salās! ? Un kāda laime un kāds prieks - beidzot tas piepildījās! ? ⠀ Šī pludmale atrodas uz neapdzīvotas salas Bahamu salu reģionā Exuma, kurš sastāv no 365 salām. Vienīgie salas iemītnieki ir aptuveni 20 cūkas, pāris kaķi un kazas. ? Lielākās cūkas ieraugot laivu aši peld uz to un cer pirmie saņemt gardumus. ? Barojot cūkas tuvumā gan jābūt uzmanīgiem - dažas no viņām ir diezgan nešpetnas. ? Viņām ļoti patīk apaļi dibeni, kuros viņas mēdz iekost, tāpēc atrodoties uz salas jāuzmanās lielajiem rukšiem pagriezt pēcpusi.? Kā cūkas parādījušās uz salas, nav skaidrs. Vieni domā, ka cūkas uz salas izlaida pirāti, kuri gribēja atgriezties un tās pagatavot, taču viņiem tas neizdevās.?‍☠️ Cita leģenda vēsta, ka cūkas izdzīvoja izpeldot krastā no kāda slīkstoša kuģa. Vēl cita versija vēsta, ka tā ir biznesa shēma, lai pievilinātu tūristus Bahamu salām.? Lai vai kā, bet Cūku pludmale Bahamu salām ik gadu piesaista tūkstošiem tūristu un ir ļoti interesanta un unikāla vieta!?? ❓Vai Tu gribētu nokļūt šajā pludmalē❓ ⠀ ?? My dream for the longest time was to go to the famous Pig Beach in Bahamas! ? And I was so happy that my dream finally came true! ? This beach is located on an inhabited island in Exuma region, that consists of 365 islands. Immediately after noticing a boat, the biggest pigs start swimming towards the boat and asking for food! ? When feeding the pigs you have to be careful - they can be pretty naughty and get angry if you don’t feed them right away! ? Also ladies should not turn their plump butts to the pigs - they somehow really like to bite those! ? ⠀ How the pigs appeared on this remote cay is not known. ??‍♀️ Some say they have been dropped off by a group of sailors who wanted to come back and cook them. ?‍☠️ Other legend says that the pigs were survivors of a shipwreck and managed to swim to shore. But the most popular believe is that it is a part of a business scheme to attract tourists to the Bahamas. ? Anyways, i think it is a fun and unique place and I am really happy I went there! ? ⠀ Would you like to go to Pig Beach❓

A post shared by ???? ?????????? ???? (@dianakubasova) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu