VID aptur "Lady Taxi" darbību (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taksometra skaitītājs. Ilustratīvs attēls.
Taksometra skaitītājs. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Valsts ieņēmumu dienests (VID) apturējis SIA "Lady Taxi" darbību, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētā informācija.

Uzņēmums reģistrēts 2015. gadā un tas nodarbojās ar taksometru pakalpojumu sniegšanu.

Uzņēmums par pēdējiem trim gadiem nav iesniedzis gada pārskatu, liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija. "Lady Taxi" 100% pieder Ģirtam Pūpolbergam.

Jau ziņots, ka 2016. gada maijā taksometru zīmols "Lady Taxi" apturēja savu darbību un klientu apkalpošanu "uz laiku", aģentūrai LETA toreiz apstiprināja uzņēmumā.

"Lady Taxi" informēja klientus, ka "nepārvaramas varas apstākļu dēļ "Lady Taxi" vienīgais transporta un personāla piegādātājs SIA "Taksometru vadītāju akadēmija" pārtrauc savu pakalpojumu sniegšanu.

"Kompānijas vadība ir padevusies nespējā prognozēt izmaiņas likumdošanā, banku jaunos nosacījumos, kā arī nodrošināt mūsu drošību taksometru tirgū," iepriekš norādīja uzņēmumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu