Ostapenko sasniedz Dohas turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Dohas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību otro kārtu.

Ostapenko, spēlējot duetā ar Veroniku Kudermetovu no Krievijas, pirmajā kārtā ar rezultātu 4-6, 6-3, 10:4 pārspēja sacensību otro numuru Suveju Sje un čehieti Barboru Strīcovu.

Sje ir divkārtēja "Grand Slam" turnīru dubultspēļu čempione, bet Strīcova vairākas reizes sasniegusi pusfinālus un šobrīd dubultspēļu rangā ir augstajā piektajā pozīcijā.

Par otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 100 WTA dubultspēļu ranga punktus. Dubultspēlēs Ostapenko reitingā ir 37.pozīcijā.

Ceturtdaļfinālā Ostapenko un Kudermetova tiksies ar amerikānieti Rakeli Atavo un slovēnieti Katarinu Srebotņiku.

Vienspēlēs Ostapenko trešdien apstājās otrajā kārtā, bet Anastasija Sevastova otrdien zaudēja pirmajā kārtā.

Abām Latvijas vadošajām dāmu tenisistēm šis ir pirmais turnīrs pēc nedēļas nogalē Rīgā notikušā Federāciju kausa, kurā viņas palīdzēja Latvijai pārspēt Slovākiju un iekļūt pārspēlēs par vietu Pasaules pirmajā grupā. Sevastova uzvarēja abās vienspēlēs, bet Ostapenko guva panākumu vienspēlē un dubultspēlē.

Otrdien Latvijai pārspēlēs tika ielozēta Vācija. Mači notiks 20. un 21.aprīlī Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu