Ceturtdienas horoskops: 14. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels

Horoskops ceturtdienai, 14. februārim.

AUNS Sajutīsi sevī pieaugam sacensības garu, apņēmību, mērķtiecību. Nav izslēgts, ka šis ir piemērots brīdis jaunu projektu sākšanai, komandējumiem un visu veidu pedagoģiskajām aktivitātēm.

VĒRSIS Tev var nākties sadzīvot ar kardināli atšķirīgu uzskatu piekritējiem. Saglabā sev raksturīgo nosvērtību, draudzīgumu un labestību. Apzinies, ka savu panāksi ar pacietību un smaidu sejā!

DVĪŅI Jo vairāk uzmanības atlicināsi savai garīgajai izaugsmei, jo ātrāk pamanīsi savu ikdienu maināmies uz labo pusi. Varbūt ir pienācis laiks no sirds izrunāties ar uzticamu cilvēku, izsūdzēt viņam savus pārdzīvojumus.

VĒZIS Līdz pēcpusdienai vēlams tikt galā ar nopietnākajiem darbiem, jo vēlāk tu vari kļūt izklaidīgs, nedaudz aizmāršīgs. Dienas otrā puse vairāk atbilstoša dažādu pasākumu apmeklēšanai, radošām iecerēm.

LAUVA Ikdienišķas, pelēcīgas, monotonas lietas ne tikai garlaikos, bet arīdzan padarīs nomāktu, depresīvu. Tāpēc šobrīd vēlams veltīt laiku ar mākslu, neordinārām lietām saistītajam. Ja iespējams, paņem brīvdienu.

JAUNAVA Meklēsi iespējas papildināt profesionālās iemaņas. Šajā sakarā mīļotais cilvēks var sniegt vērtīgus padomus, tāpēc ieklausies! Kādai Jaunavai nāksies nopietnāk pievērsties atvasīšu audzināšanai.

SVARI Mainīgais noskaņojums var traucēt pilnvērtīgi koncentrēties darbam, saasināt attiecības ar apkārtējiem. Nav ieteicams veikt apjomīgus darījumus, kārtot ar tieslietām saistīto. Velti vairāk laika ģimenes dzīvei.

SKORPIONS Neskatoties uz grūtībām, tu sasniegsi savu. Lielākoties panākumi tiks iegūti, pateicoties enerģiskai, izlēmīgai rīcībai. Ar savu piemēru iedvesmosi apkārtējos, raisīsi viņos apbrīnu, simpātijas.

STRĒLNIEKS Būtiski neapstāties pie sasniegtā un, īpaši nevilcinoties, tēmēt uz augstākām virsotnēm. Iespējams, kāds no Strēlniekiem liks pamatus jaunai sadarbībai, viesīs skaidrākas aprises radošam projektam.

MEŽĀZIS Biežāk nekā citkārt iedziļināsies iekšējās izjūtās, psiholoģiskās niansēs. Pastāv iespēja, ka piedalīsies, kādā garīgā seminārā. Darba lietās, kā vienmēr, spīdēsi ar labiem rezultātiem.

ŪDENSVĪRS Priekšplānā var izvirzīties mīlas frontē notiekošais. Esi gatavs pārsteigumiem, negaidītām atklāsmēm no partnera puses. Savu visvieglāk būs panākt ar atklātu un iejūtīgu attieksmi pret mīļoto.

ZIVIS Ja pievērsīsies vairākiem darbiem vienlaikus, tu riskē pieļaut neuzmanības kļūdas, kuru sekas būs grūti prognozējamas. Zvaigznes šobrīd iesaka balstīties uz kvalitāti, nevis kvantitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu