Kivičs un Skulme sākuši tirgot kreklus ar saviem "spārnotajiem" izteicieniem (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šobrīd šovbiznesa aprindās par visaprunātako pāri ir kļuvuši mūziķis Andris Kivičs un sabiedrības dāma Liene Skulme. Viņi ir iekūlušies vairākos skandālos, veltot rupjas piezīmes cilvēkiem, taču tagad izlēmuši to vērst savā labā - sākot tirgot kreklus ar populārajiem izteicieniem. 

Abi mīlnieki sociālajos tīklos publicēja divas kreklu versijas, kurām cilvēki varot pieteikties. Kā pauž mūziķis, pagaidām kreklu varot iegādāties "par ziedojumiem", un, lai to saņemtu, nepieciešams rakstīt personīgi Kivičam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gribi tādu? #kivicsskulme

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gribi tādu? #kivicsskulme

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri pie piedāvājuma, kā allaž, bija dažādi - daudzi tajos pauda, ka ļoti vēlētos saņemt šādus kreklus, savukārt citi veidoja asprātīgus jokus un nosodošus komentārus par pāra ieceri.

Jāpiebilst, ka Kivičs un Skulme pat izveidoja kopīgu Instagram kontu, kurā cilvēki varot viņiem abiem uzdot jautājumus un aplūkot jaunākos pāra kopīgos kadrus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Smaids.

A post shared by Kivicsskulme (@kivicsskulme) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu