No "Knicks" atbrīvotais Kanters pievienojas Portlendas "Trail Blazers" (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Eness Kanters
Eness Kanters Foto: AFP/SCANPIX

Pagājušajā nedēļā no Ņujorkas "Knicks" atbrīvotais turku centra spēlētājs Eness Kanters pievienojies citam Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Portlendas "Trail Blazers", kas turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs.

Pēc tam, kad Ņujorkas "Knicks" pēc maiņas darījumu beigām pagājušajā ceturtdien atlaida 26 gadus veco Kanteru, viņš kļuva pieejams sadarbībai ar citām komandām.

"Es centīšos ar "Trail Blazers" sasniegt maksimālos rezultātus, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm," tviterī rakstīja Kanters. "Ar nepacietību gaidu satikšanos ar jaunajiem komandas biedriem, treneriem, personālu un galvenais - faniem."

"Tā ir svētība turpināt savu karjeru, spēlējot augstākajā līmenī," piebilda spēlētājs, kurš, vēl esot "Knicks" sastāvā, neslēpa sarūgtinājumu par daudzajiem komandas zaudējumiem.

"Trail Blazers" ar 34 uzvarām 57 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas ceturtajā vietā, taču trešdienas spēlē pret Goldensteitas "Warriors" turku spēlētājs vēl nepiedalījās, Portlendas klubam izcīnot uzvaru ar rezultātu 129:107.

Lai dotos uz Portlendu, Kanters atteica Losandželosas "Lakers" un vēl citām komandām.

Spēlētājs ir dzimis Šveicē, taču viņam ir turku pilsonība, kaut arī bieži asi kritizējis Turcijas valdību. Viņš nepiedalījās janvārī notikušajā Ņujorkas "Knicks" spēlē Londonā, jo atzina, ka baidās par savu drošību. Tiesa, Kanteram ir anulēta Turcijas pase, kas ierobežo viņa ceļošanas iespējas.

Kanters šajā sezonā "Knicks" sastāvā aizvadīja 44 spēlēs, vidēji guva 14,0 punktus un izcīnīja 10,5 atlēkušās bumbas.

Astoņu sezonu laikā Jūtas "Jazz", Oklahomsitijas "Thunder" un Ņujorkas "Knicks" komandās Kanters vidēji spēlē guvis 11,9 punktus un izcīnījis 7,6 atlēkušās bumbas.

Kanters "Trail Blazers" rindās varētu debitēt 21.februārī izbraukumā pret Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets" komandu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu