"Real" kapteinis Ramoss noliedz apzinātas dzeltenās kartītes nopelnīšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Serhio Ramoss
Serhio Ramoss Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola granda Madrides "Real" kapteinis Serhio Ramoss noliedza paša komentārus uzreiz pēc trešdienas UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēles par apzinātu dzeltenās kartītes nopelnīšanu.

"Real" trešdien izbraukumā UEFA Čempionu līgas astotdaļdfināla pirmajā mačā ar 2:1 (0:0) izrāva uzvaru pār Nīderlandes klubu Amsterdamas "Ajax", sperot soli pretī ceturtdaļfinālam.

Savukārt Ramoss 90.minūtē trīs minūtes pēc noslēdzošo vārtu guvuma nopelnīja dzelteno kartīti, kuram tā ir trešā šajā turnīrā, tāpēc nākamais mačs viņam būs jāizlaiž. Tiesa, viņš pēc tam būs ierindā uz ceturtdaļfināla spēlēm.

Uzreiz pēc mača Ramoss teica, ka viņš kartīti nopelnījis apzināti.

"Ņemot vērā rezultātu, es melotu, ja teiktu ka kaut kas tāds (dzeltenās kartītes nopelnīšanu) nebūtu manā prātā," atklāts bija Ramoss. "Tas nav tāpēc, ka es nenovērtētu šo pretinieku, bet dažreiz ir jāpieņem lēmumi, un es to izdarīju."

Savukārt aptuveni pēc stundas Ramoss tviterī jau izteicās pretēji.

"Man tas sāp visvairāk no visiem, bet gribu pateikt skaidri un gaiši, ka es dzelteno kartīti nenopelnīju apzināti. Tieši tāpat tas bija iepriekšējā spēlē pret "AS Roma"," skaidroja futbolists. "Atbildes spēlē atbalstīšu komandu no tribīnēm ar cerību, ka varēšu piedalīties ceturtdaļfinālā."

Tiesa, pastāv varbūtība, ka Ramosam par šādu gājienu tiks piemērota divu maču diskvalifikācija.

Pēc ceturtdaļfināliem dzeltenās un sarkanās kartītes UEFA Čempionu līgā tiek dzēstas.

Zīmīgi, ka trešdien Ramoss karaliskā kluba rindās aizvadīja savu 600.spēli. Atbildes cīņa "Real" un "Ajax" duelī notiks 5.martā Madridē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu