Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" piedzīvo negaidītu zaudējumu Habarovskā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Bobs Hārtlijs
Bobs Hārtlijs Foto: TASS/LETA

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Omskas "Avangard" komanda ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:2, 1:0) negaidīti piekāpās Habarovskas "Amur".

"Amur" hokejisti, kuri nepretendē uz dalību Gagarina kausa izcīņā, šīs spēles laikā pamanījās iegūt 3:0 pārsvaru, tomēr Viktors Stolberjs otrā perioda beigās vienus vārtus atspēlēja, bet 56.minūtē Maksims Čudinovs samazināja rezultāta starpību līdz minimumam.

Tiesa, izglābties no zaudējuma "Avangard" hokejistiem tā arī neizdevās.

Tikmēr negaidītu uzvaru ceturtdien guva arī Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar 3:0 (3:0, 0:0, 0:0) apspēlēja Ufas "Salavat Julajev", sagādājot šai vienībai trešo zaudējumu pēc kārtas.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 98 punktiem 58 mačos ir Maskavas CSKA, kas par trim punktiem apsteidz Sanktpēterburgas SKA. Trešā ar 83 punktiem 59 spēlēs ir Jaroslavļas "Lokomotiv", kamēr uzreiz aiz tās par septiņiem punktiem atpaliek 58 mačus aizvadījusī vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Piektā ar 69 punktiem 58 cīņās ir Maskavas "Dinamo", kurā spēlē uzbrucējs Miks Indrašis, bet sestā ar 64 punktiem 59 spēlēs ir uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak".

Devītā ar 56 punktiem 58 mačos ir Rīgas "Dinamo", kas pirmajam astoņniekam zaudē divus punktus, kamēr aiz Latvijas vienības desmitajā vietā ar 46 punktiem 59 cīņās ir aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ".

Austrumu konferences līderei Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 89 punkti 58 mačos, bet tai ar 81 punktu 57 cīņās seko Astanas "Baris", kamēr Omskas "Avangard" ar 79 punktiem 60 cīņās ir trešā. Tikmēr 11.vietā ar 47 punktiem 57 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu