Svētdienas horoskops: 17. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Suns ziemā.
Suns ziemā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops svētdienai, 17. februārim.

AUNS Kādu Auna zīmes pārstāvi var mākt aizdomas par laulāta cilvēka godaprātu, uzticīgumu. Taču tici zvaigznēm, tavām aizdomām nebūs īsta pamatojuma. Visticamāk, jau pēcpusdienā visas šaubas būs kliedējušās.

VĒRSIS Neskatoties uz to, ka pēc dabas esi nopietns un izlēmīgs, tu šobrīd ātri vien mainīsi lēmumus, būsi nedaudz nepastāvīgs savās emocijās. Šis nav piemērotākais brīdis veikala apmeklējumam.

DVĪŅI Esi nedaudz samērīgāks tēriņos, neļauj pārāk lielu vaļu mirkļa iegribām. Kopdzīvē ar mīļoto centies stiprināt emocionālo saikni, kaislības. Varbūt parūpējies par romantiskām vakariņām.

VĒZIS Aizmirsti ikdienas rūpes un kaut uz nelielu brīdi ļaujies dzīves jautrajai, nebēdnīgajai pusei. Šis var izvērsties par patiesi jautru mirkli no saistībām brīvajiem zīmes pārstāvjiem, solot jaunas iepazīšanās iespējas.

LAUVA Vēlēsies gūt samērā piparotus iespaidus, nebijušas izjūtas. Iegribas var pamudināt tevi uz gana neprātīgu izklaidi. Nesagādā sev un otrajai pusītei liekus pārdzīvojumus, atturies no neattaisnota riska!

JAUNAVA Būs tendence visu izvērtēt no materiālā izdevīguma viedokļa, nedaudz ignorējot savas patiesās vēlmes, ieceres. Zvaigznes gan silti iesaka vairāk sekot līdzi savai sirdsbalsij, nevis vēsai apdomai!

SVARI Tevi šodien pavadīs sapņains, filozofisks noskaņojums. Zvaigznes iesaka pavadīt laiku mājās, pārdomāt dzīvi, ieskicēt nākotnes vīzijas. Saskarsmē ar otro pusīti nevajadzētu cilāt naudas jautājumus.

SKORPIONS Ja reiz būsi ieņēmis galvā kādu ieceri, neapstāsies, pirms nebūsi sasniedzis kāroto. Taču zvaigznes brīdina – pārmērīgs ietiepīgums, stūrgalvība var radīt vēlamajam pretēju efektu!

STRĒLNIEKS Esi atbildīgāks pret otrajai pusītei dotajiem solījumiem, parūpējies, lai tiktu izpildītas svarīgākās lietas, kuras esi apņēmies. Saskarsmē ar atvasītēm valdīs turpat vai absolūta harmonija.

MEŽĀZIS Meklēsi mieru un klusumu, savukārt laulātais būs noskaņots saviesīgai dzīvei, radošām aktivitātēm. Panākt kompromisu var nebūt viegli, taču tu būsi gatavs to darīt, lai izvairītos no liekiem strīdiem.

ŪDENSVĪRS Labprāt uzturēsies radošu, inovatīvu personu sabiedrībā. Būsi gatavs apliecināt arī savas intelektuālās spējas, plašās zināšanas, cenšoties radīt paliekošu iespaidu. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres!

ZIVIS Diez vai pats īsti zināsi, ko vēlies iesākt šodien. Taču tev palīgā var nākt draugi, kuri būs sarūpējuši interesantu atpūtas ieceri. Gūtās emocijas, iespaidi vēl ilgi kalpos kā laba garastāvokļa avots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu