Riberī cer "Bayern" klubā uzkavēties arī pēc šīs sezonas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais franču pussargs Fraks Riberī cer Vācijas futbola flagmanī Minhenes "Bayern" uzkavēties arī pēc šīs sezonas.

Pašlaik 35 gadus vecajam Riberī pēc šīs sezonas noslēgsies līgums ar "Bayern", turklāt bijusi informācija, ka kluba plānos nav ieceres parakstīt jaunu kontraktu ar pussargu.

"Redzēsim, kas notiks tuvāko pāris nedēļu laikā. Es turpināšu spēlēt "Bayern" komandā, ja es vēl joprojām būšu vajadzīgs un spēšu dot savu pienesumu," izteicās francūzis.

Riberī šajā Vācijas komandā bijis jau 12 gadus.

Francijas futbolista kontā ir astoņi Vācijas čempionu tituli, turklāt viņš "Bayern" komandai palīdzēja 2013.gadā uzvarēt UEFA Čempionu līgā.

Riberī divreiz ticis nosaukts arī par "Bayern" sezonas labāko spēlētāju.

"Bayern" gan neaizvada to veiksmīgāko sezonu, jo bundeslīgas kopvērtējumā ir otrā, no Dortmundes "Borussia" atpaliekot par pieciem punktiem, bet UEFA Čempionu līgā komanda ir sasniegusi astotdaļfinālu, kur tiksies ar Anglijas klubu "Liverpool".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu