Ostapenko piedzīvo zaudējumu Dohas WTA "Premier" turnīra dubultspēļu pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien piedzīvoja zaudējumu Dohas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pusfinālā.

Ostapenko, spēlējot duetā ar Veroniku Kudermetovu no Krievijas, pusfināla cīņā ar 4-6, 6-7 (2:7) piekāpās taivāniešu māsām Latišu un Kaičeņu Čanām, kuras kopā uzvarējušas 11 WTA turnīros.

Par pusfināla sasniegšanu Ostapenko nopelnīja 185 WTA dubultspēļu ranga punktus. Dubultspēlēs Ostapenko reitingā ir 37.pozīcijā.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas un Krievijas duets ar rezultātu 4-6, 6-3, 10:4 uzvarēja sacensību otro numuru Suveju Sje no Taivānas un čehieti Barboru Strīcovu, bet nākamajā mačā, kas bija jau ceturtdaļfināls, viņas ar rezultātu 6-4, 6-2 pārspēja amerikānieti Rakeli Atavo un slovēnieti Katarinu Srebotņiku.

Vienspēlēs Ostapenko trešdien apstājās otrajā kārtā, bet Latvijas pirmā rakete Anastasija Sevastova otrdien zaudēja pirmajā kārtā.

Abām Latvijas vadošajām dāmu tenisistēm šis bija pirmais turnīrs pēc pagājušajā nedēļas nogalē Rīgā notikušā Federāciju kausa, kurā viņas palīdzēja Latvijai pārspēt Slovākiju un iekļūt pārspēlēs par vietu Pasaules pirmajā grupā. Sevastova uzvarēja abās vienspēlēs, bet Ostapenko guva panākumu vienspēlē un dubultspēlē.

Latvijai pārspēlēs tika ielozēta Vācija. Mači notiks 20. un 21.aprīlī Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu