Princis baltā zirgā! Četras Zodiaka zīmes - vīrieši, kuri dievina savas sievietes (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters / Scanpix

Katrai sievietei ir savs vīrieša ideāls, kuru viņa dzīves laikā cenšas sameklēt. Astrologu aprindās tiek uzskatīts, ka Zodiaka zīmēm ir liela nozīme tam, kā veidojas attiecības starp cilvēkiem. Kuru Zodiaka zīmju pārstāvji-vīrieši izturas pret savām izredzētajām kā pret karalienēm? Astrologu viedokli apkopojis portāls "Fabiosa". 

Mežāzis 

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem ir patiešām plaša sirds, vēsta astrologi. Viņu izredzētās parasti tiek dievinātas, tām tiek izteikti komplimenti, viņas tiek lutinātas ar uzmanību, dāvanām un rūpēm.

Mežāži tikai izskatoties pēc skarbiem un nepiekāpīgiem - mīlestībā viņi esot piekāpīgi, maigi un gatavi uz visu, lai viņu mīļotā būtu laimīga. 

Savas jūtas viņi izrāda ne vien vārdos, bet arī darbos. Viņi ir dāsni - nežēlo līdzekļus ne mājīgumam, ne komfortam. Mežāžiem mīļotās vēlme ir kā likums, tāpēc Mežāzis vienmēr atradīs veidu, kā to īstenot.

Šīs Zodiaka zīmes vīriešiem neeksistē nekādi šķēršļi, lai liktu savai mīļotajai justies kā princesei. 

Zivis

Romantiskās Zivis var ilgstoši meklē savu ideālo partneri, bet tad, kad to atrod - dara visu, lai viņa būtu laimīga.

Intuīcija un radošums palīdz šīs Zodiaka zīmes vīriešiem uzminēt mīļoto vēlmes, turklāt Zivis esot pārsteigumu meistari.

Astrologi arī norāda, ka Zivis mīl radīt mājīgu atmosfēru dzīvesvietā, kas ļoti patīk vairumam sieviešu. 

Zivis rīkojas kā īsti romantiķi - brokastis gultā, vakariņas sveču gaismā, pastaigas skaistās naktīs, ziedi...

Tomēr jāatceras, ka Zivis ir visnotaļ sentimentāli vīrieši un novērtēs arī uzmanību no sievietes puses, kā arī kopīgas patīkamas atmiņas.

Zivīm tāpat ir ļoti būtiski zināt, ka mīlestība ir abpusēja. 

Lauvas

Lauvas ir pieraduši būt uzmanības centrā, tāpēc ir diezgan izlutināti.

Tomēr attiecības tas pat nāk par labu sievietēm, jo šīs Zodiaka zīmes pārstāvji neapstāsies, kamēr "nesamaitās" savu izredzēto. 

Šarmantie Lauvas ir patīkami sarunbiedri un prot pārsteigt, bet dāsnumā noteikti var sacensties ar Mežāžiem.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji vēlas, lai viņu sieviete ir laimīga.

Turklāt viņi tik ļoti lepojas ar savu sievieti, ka pat lielveikalā var justies kā pasaules centrā, ejot blakus mīļotajai. 

Vērši 

Vēršiem patīk miers un komforts.

Tāpēc viņi ir teju ideāli partneri. Kopā ar Vērsi ir mierīgi, mājīgi un stabili. Vērši lutina savas sievietes, tomēr ne tikai materiāli, bet arī dvēseliski. 

Vēršiem ir svarīgi, lai viņu sieviete jūtas mīlēta.

Viņi pamana vismazākās izmaiņas sievietes ārienē un garastāvoklī. Kopā ar Vērsi jebkura sieviete var justies kā karaliene. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu